Laiks pārmaiņām mūsu dzīvē un pasaulē! Prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gada vasarai

 

Jaunava

Jūsu galvenais uzdevums šajā periodā līdz jūlijam un pēc tam 2023. gadā ir īpašu uzmanību pievērst savai veselībai. Noteikti pārbaudiet ķermeni, atrodiet slēptās čūlas un izārstējiet! Saturns slimību zonā dod ļoti nopietnas un hroniskas slimības!

Īpaša uzmanība jāpievērš gremošanas trakta sistēmai. Veiciet ķermeņa attīrīšanu, norijiet kameru, rezervējiet kolonoskopiju.

Pat ja esat pārliecināts, ka esat pilnīgi vesels, esmu pārliecināts, ka Saturna tranzīta laikā jūs atradīsit kaut ko interesantu!

Var jau šovasar ievilkties darbaholismā, ka neatliks laika sev. Bet atcerieties: kurš labi strādā, tas labi atpūšas.

Svari

Tagad esošās attiecībās jūs var pārņemt kaut kāda garlaicība, pat kaut kāda šķiršanās vai šķiršanās. Sublimējiet visas savas emocijas, un tā ir mīlestība un jūtas, radošumā. Patiesībā tagad ir labākais laiks, lai kaut ko radītu, būt radošam un sniegt šai pasaulei daļiņu no sevis!

Tagad ieņemšanas tēma būs aktīva vasarai! Un ņemot vērā to, ka jums ir kustība iemīlēšanās un flirta jomā, tad šeit jūs varat darīt lietas, ja zināt, ko es domāju

Skorpions

Jums var būt depresija un sajūta, ka kaķi skrāpē jūsu dvēseli. Tas būs sava veida stimuls pārmaiņām jūsu dzīvē, uzlabojumiem un paplašināšanai.

Ir pienācis laiks domāt par ģimenes ligzdu, par dzīvokļa maiņu vai mājas celtniecību. Tas ir, uz vasaru jums tiek aktivizēta nekustamo īpašumu, māju un remontdarbu zona. Ja ideju vispār nav, tad vismaz vajadzētu veikt dzīvoklī kosmētisko remontu vai pārkārtošanu. Nu tas ir minimums! Lai gan šeit ir iespējama pārcelšanās un pat migrācija.

Strēlnieks

Laiks izstrādāt stratēģiju visai savai nākotnei! Pārdomā plānus visās savas dzīves jomās un rīkojies nekavējoties! Tagad nav īstais laiks ilgām pārdomām, lai gan kaut kas tevi var atturēt. Tagad ir jūsu paplašināšanās periods!

Uzdevums jums no Saturna ir rīkoties un kustēties ar lēcieniem un robežām!

Var rasties problēmas ar vīzu saņemšanu vai grūtības īsos ceļojumos. Šis nav ļaunais roks, jums vienkārši jābūt uzmanīgākam.

Mežāzis

Tavs vasaras uzdevums ir izdomāt jaunus veidus, kā kļūt bagātam! Jāpārskata sava attieksme pret naudu, jāsaliek uzkrājumi dažādos grozos, jāiemācās taupīt un jādraudzējas ar naudu. Iemācieties reizināt naudu, nevis tērēt. Pretējā gadījumā savā dzīvē ielieciet nabadzības pamatus uz gadu desmitiem.

Bet kopumā, protams, šajā periodā būs dažādas naudas grūtības, piemēram, spieķi riteņos, negaidīti izdevumi un pirkumi.

Pārdomājiet visus izdevumus, lejupielādējiet aplikāciju budžeta pārvaldīšanai.

Ūdensvīrs

Ak, ir pienācis tavs laiks! Tagad jums ir milzīga atbildība! Jūs esat piedzīvojis pēdējos divus gadus ar satricinājumiem, pārmaiņām un zaudējumiem. Tagad tu esi attīrījies no visa nevajadzīgā un esi gatavs mainīt šo pasauli.

Tagad ir laiks uzņemties atbildību biznesā, attiecībās, dzīvē. Sajutīsi pilnu atbildības nastu un kļūsi par nopietnāku cilvēku. Šis nav jūsu laiks būt sīkumam, jums ir jāmēro sava ietekme darbā un pasaulē. Varbūt jūs tagad iecels augstākā amatā!

Nevajag iedziļināties sevī un nekrist depresijā! Gluži pretēji, jums tagad ir jārīkojas, bet tikai saskaņā ar jūsu likteni. Jo, ejot nepareizo ceļu vai pret sevi, jūs sabojāt nākamos 30 savas dzīves gadus.

Ja galamērķis joprojām nav zināms, tad rakstiet man

Zivis

Ir pienācis laiks attīrīt savu dzīvi, kad cilvēki, radinieki, darbs var nokrist, vispār dzīve var mainīties. Šis ir laiks, kad var migrēt, pamest dzimteni darba dēļ. Kopumā šis periods liks pārdomāt savu dzīvi un to, kas tajā ir. Jums jābūt atvērtam jebkurām situācijām un pārmaiņām, raugieties uz priekšu, lai kas arī notiktu!

Iespējams, būsi nomākts, vēlēsies pabūt vienatnē, un patiesībā šis ir labvēlīgs laiks, lai pieņemtu visus iekšējos procesus. Tagad jums vajadzētu garīgi augt, atbrīvoties no steigas un burzmas, kas traucē.

Ir svarīgi atcerēties, ka astroloģijai var ticēt, var neticēt. Tas viņu nepadara mazāk ietekmējošu. Nē! Vienkārši, kad cilvēks ir atvērts šādām zināšanām, viņš spēj plātīt salmus un pareizi virzīties pa savu dzīvi.

Lasi vēl: Zvaigžņu favorīti: jūnija sākumā liktenis būs labvēlīgs 5 zodiaka pārstāvjiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment