Laiks pārmaiņām un likteņa dāvanām: horoskops visām zodiaka zīmēm 2022. gada rudenim

 

Svari

Svariem gaidāmais rudens ir piedzīvojumu laiks. Personīgajā frontē jums būs neaizmirstamas tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Iespējams, brīvie Svari satiks dvēseles radinieku. Finansiālā situācija tuvākajā laikā uzlabosies. Labs laiks ilgtermiņa plānu īstenošanai.

 

Skorpions

Skorpioni sagaida asus likteņa pavērsienus. Lai stātos pretī grūtībām un uzvarētu, būs nepieciešama visa paškontrole. Nepadodies un nezaudē drosmi. Ieklausies savā iekšējā balsī, tad izturēsi visus pārbaudījumus.

 

Strēlnieks

Zvaigznes iesaka piebremzēt. Ir pienācis laiks izdarīt izvēli. Izredzētais gaida no jums izlēmīgu rīcību. Nevilcinieties atbildēt. Ģimenes Strēlniekiem jāsakārto sadzīves jautājumi. Pēdējā laikā jūs maz uzmanības pievērsāt savam izvēlētajam, tāpēc arī izlaidumi un nesaskaņas.

 

Mežāzis

Mežāži sagaida mīlestības apliecinājumu un galvu reibinošu mīlas piedzīvojumu. Atver savu sirdi jaunām attiecībām. Tev blakus parādīsies uzticams cilvēks, kuram vari uzticēties. Tāpēc bez vilcināšanās dodieties uz dzimtsarakstu nodaļu.

 

Ūdensvīrs

Septembra sākumā ir liela varbūtība saaukstēties. Uzmanieties no caurvēja. Darbā viss ies labi, iespējams, paaugstinājums amatā vai prēmijas maksājums par pagātnes nopelniem.

 

Zivis

Rudens periods Zivīm nesīs nelielu sabrukumu. Mēģiniet uzkrāt spēkus un darīt kaut ko jaunu: atrodiet sev tīkamu hobiju, pierakstieties uz sporta zāli, pielāgojiet miegu un diētu. Novērsiet uzmanību no negatīvām domām un nekrītiet rudens blūzā.

 

Lasi vēl: Horoskops oktobrim: kas sagaida Zodiaka zīmes darbā, personīgajā dzīvē un attiecībās ar mīļajiem

Iespējams, rudens vidū tevi sagaida neliels piedzīvojums, neatsakies no iespējas gūt pozitīvu emociju lādiņu.

 

Leave a Comment