Latvijas pilsonis totalizatorā laimē lielāko zināmo laimestu Latvijā reģistrētā sporta totalizatorā

Kādam Latvijas pilsonim likme totalizatorā bija kā Ziemassvētku dāvana otrajos Ziemassvētkos. Sporta totalizatora spēlētājs guva teju 100’000 eiro lielu laimestu. Pie vēsturiskā guvuma izdevās tikt vietnē “11.lv” un tas ir lielākais zināmais laimests Latvijā reģistrētā sporta totalizatorā.

Veiksmīga izrādījās 2500 eiro likme, kur likmju kartītē tika iekļauta Losandželosas “Lakers” uzvara NBA pār čempioni Goldensteitas “Warriors” (koeficients – 4,45), kā arī Anglijas futbola Premjerlīgā Lesteras “City” uzvara pār čempioni Mančestras “City” (koeficients – 8,50). Tā kā abas izvēlētās vienības savos dueļos bija izteiktas pastarītes, tad kopējais likmes koeficients bija 37,825, kas nodrošināja 94’562,50 eiro lielu laimestu.

“Šī ir reizinājuma likme, kur jāpiepildās abiem iznākumiem. Ja tas notiek, tad abu spēļu likmju koeficienti tiek reizināti savā starpā, tādējādi nodrošinot iespaidīgu laimestu,” skaidro “11.lv” totalizatora vadītājs Toms Piliksers. “Gan “Lakers”, gan Lesteras “City” ne tuvu nebija favorīti, tādēļ visu cieņu likmes veicējam, kurš spēja abus šādus iznākumus vienlaicīgi prognozēt. Pēc “Lakers” uzvaras nakts spēlē arī uzņēmuma iekšienē sekojām līdzi futbolam un bijām liecinieki grandiozā laimesta gūšanai. Apsveicam mūsu klientu ar iespaidīgo panākumu!”

Savukārt laimesta ieguvējs par savu veiksmi uzzinājis vien 27.decembra agrā rītā un par laimēto naudu ir nolēmis pabeigt mājas būvniecību, kā arī īstenot senu sapni – uzcelt savu pirti.

“Iegāju savā “11.lv” kontā un nespēju noticēt, kāds ir konta atlikums. Izvēlējos šīs spēles pievilcīgo koeficientu dēļ un nekādu īpašo analīzi neveicu. Ar domu, ja būs lemts, tad būs,” stāsta veiksmīgās likmes autors. “Ikdienā basketbolam līdzi nesekoju nemaz, futbolā orientējos labāk, jo pats visu mūžu esmu spēlējis hobija līmenī. Sporta totalizatorā biežāk veicu likmes uz NHL spēlēm, jo tam sekoju līdzi ikdienā un arī koeficientu piedāvājums tur ir plašs.”

Naktī uz trešdienu “Lakers” guva pārliecinošu 127:101 uzvaru, bet tikmēr Lestera 26. decembra vakarā atspēlējās no 0:1 un tikai spēles pēdējās minūtēs guva uzvaras vārtos, maču noslēdzot ar 2:1 savā labā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment