Lauvām — zelts, Vēžiem — pērles: kādas rotas nes veiksmi dažādām zodiaka zīmēm

Katra Zodiaka zīme harmonizējas ar savu specifisko krāsu, dabisko akmeni, metālu un pat ģeometrisku figūru.

Izmantojot šīs funkcijas, jūs varat izvēlēties sev ideālu rotaslietu, kas nesīs veiksmi un kļūs par īstu talismanu.

 

Auns

Lai Aunu dzīvē ienāktu veiksme, viņiem priekšroka jādod rotaslietām, kas izgatavotas no tērauda vai nerūsējošā metāla. Šodien aktuālās platās rokassprādzes un masīvas ķēdītes ap kaklu, īpaši ar smailēm, ir lieliski piemērotas. Un vīriešiem vilka ilknis palīdzēs koncentrēt sev labvēlīgu enerģiju – pievērsieties aksesuāriem Dmitrija Nagijeva stilā.

 

Vērsis un Svari

Vērsim un Svariem vienkārši jāpadara rotas par sava stila DNS. Bieži vien šo zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt estētiskās un dizaina dotības, un labi izvēlēti aksesuāri uzsvērs viņu izcilās spējas. Izvēlieties rotaslietas no rožu zelta vai ar emaljas ieliktņiem, ziedu aprukām vai ziediem.

 

Dvīņi

Dvīņiem nav nozīmes tam, kādas rotaslietas tu valkā, bet gan tas, cik daudz tu valkā. Izvēloties piederumus, izmantojiet slāņojumu: ķēdes vairākos līmeņos, gredzenu pārpilnība dažādās falangās. Svarīgi ir arī valkāt rotaslietas ar uzrakstiem vai burtiem – piemēram, ar saviem iniciāļiem.

 

Vēzis

Vēzis ir emocionāla, atstarojoša un gādīga zodiaka zīme, tāpēc noteikti jāmeklē palīgi iekšējā spēka un līdzsvara atbalstam. Rotaslietas no sudraba ar perlamutru un pērlēm lieliski tiks galā ar uzdevumu. Jūsu talismana visizdevīgākā forma ir mēness sirpis. Ar šo figūru varat atrast gredzenu, kaklasaiti vai auskarus.

 

Lauva

Lauvai obligāti jābūt zeltam. Pievērsiet uzmanību dekorācijām, kas izgatavotas zvaigznes vai saules formā, kā arī ar multfilmu varoņu simboliem vai pašu lauvu.

Lasi vēl: Vieni ir veiksminieki, otri – ar smagu likteni: ko Vanga teica par zodiaka zīmēm

Nekautrējieties un uzvelciet lielus, masīvus izstrādājumus – tas tikai palielinās jūsu pašcieņu, izpausmes un piesaistīs veiksmi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment