Lielais horoskops pirmajam pusgadam: kurš mainīsies un kā nepieļaut kļūdas

Gada pirmajā pusē katras zodiaka zīmes pārstāvju dzīve zināmā mērā kļūs atšķirīga. Piemēram, Svariem būs ienākumu pieaugums, bet Mežāžiem – ļoti dramatiskas pārmaiņas. Lūk, horoskops 2022. gada pirmajai pusei (no janvāra līdz jūlijam) katrai zodiaka zīmei.

Auns

Aunam nevajadzētu ne ar ko steigties. Šis ir universāls padoms, kas īpaši aktuāls 2022. gada pirmajam pusgadam. Parādās daudz dažādu vēlmju, ideju un plānu. Auns vēlēsies sasniegt vairākus mērķus vienlaikus neatkarīgi no apstākļiem, kas ne vienmēr attīstās pozitīvi. Gaidāmi daudzi konflikti, bet tajā pašā laikā jācenšas visu jautājumu risināšanai pieiet pēc iespējas mierīgāk. 2022. gada sākumā būtu jānosaka svarīgas prioritātes. Tuvāk pavasarim jācenšas daudz mācīties, iegūt pieredzi, kas palīdzēs turpmākajā dzīvē. Tas attiecas gan uz darba, gan personiskajām attiecībām. Piemērots laiks, lai uzņemtos iniciatīvu biznesā, sāktu strādāt pie jauniem projektiem un uzzinātu par to, kas jau sen interesē. Vasarā gaidāmi daudzi pārsteigumi.

Vērsis

Janvāris nav labākais laiks, lai kaut ko jaunu darītu vai kaut ko kardināli mainītu savā dzīvē. Jūs sākat pamanīt daudzas lietas, kurām iepriekš nepievērsāt nekādu uzmanību. Pirmajā pusgadā Vērsi sagaida lieli panākumi. Labvēlīgais periods ilgs no februāra līdz maijam. Lēmumi kļūs nobriedušāki un līdzsvarotāki. Vērsis vairs neielaidīsies konfliktsituācijās.

Šādi lēmumi var būt saistīti ar profesionālo darbību, personiskajām attiecībām un viņu pašu plāniem. Maijā un jūnijā būs priecīgi notikumi. Nepalaidiet garām iespēju sasniegt vairāk.

Dvīņi

Dvīņiem gads sākas diezgan labi. Iespējamas pavisam negaidītas tikšanās un iepazīšanās, kas paver daudz un dažādas iespējas. Jums jāiemācās pieņemt lēmumus, kuriem būs liela ietekme uz jūsu karjeru. Marts un aprīlis var būt diezgan izaicinošs, bet arī ļoti interesants. Būs daudz dažādu iespēju, kuras nedrīkst palaist garām. Gada pirmajā pusē jūsu sabiedriskais loks var ievērojami paplašināties. Cilvēki, ar kuriem jūs sākat veidot biznesa attiecības, pēc kāda laika varēs kļūt par jūsu patiesajiem draugiem. No maija līdz jūlijam gaidāms diezgan grūts un smags darbs, ko nevar paveikt neviens cits kā tu.

Vēzis

Vēžiem gada sākums nebūs īpaši grūts un saspringts periods, taču zināma piesardzība tomēr ir nepieciešama. Nelieciet uz šo laiku pārāk lielas cerības un ticiet, ka viss būs ļoti viegli. Iespējami biznesa panākumi, kā arī pārmaiņas uz labo pusi personiskajās attiecībās. Tomēr, lai sasniegtu vēlamo, būs nepieciešama liela neatlaidība, pārdomāta un konsekventa rīcība. Jums jācenšas būt pēc iespējas uzmanīgākam ar tiem, kuriem uzticaties. Pavasaris atnesīs Vēžiem jaunas aktivitātes un interesantas idejas.

Lauva

Lauvām gads var sākties diezgan grūti. Īpaši tas attiecas uz tiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvē sasniegt kaut ko svarīgu. Daudzas lietas izrādās daudz sarežģītākas, nekā iepriekš domājāt, taču tās būs jārisina pašam, negaidot palīdzību.

Marts paies mierīgāk, un daudz kas nostāsies savās vietās. Lauvas spēs piedot cilvēkiem, kuri reiz viņus aizvainojuši. Finansiālā situācija var uzlaboties. Aprīlī vai maijā būs laba iespēja atrast jaunu interesantu darbu. Šis ir labs laiks mācībām.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā var būt vairāk naudas nekā pārējām

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment