Pareģojumi sāk piepildīties: kādi pārbaudījumi cilvēkus piemeklēs “trīs divnieku gadā”

Nav izslēgts, ka šajā gadā mūs sagaida virkne plūdu. Upes krastu pārplūde sāks appludināt ciematus vai pat pilsētas, radot nepieredzētus postījumus un prasot simtiem dzīvību.

Astrologi uzskata, ka 2022. gads būs liels pārbaudījums visai cilvēcei. Planēta ar bažām gaida jaunas kataklizmas, konfliktus un nemierus. Tomēr pārbaudījumi ir saistīti nevis ar kariem, bet gan ar emocionālām pārmaiņām, jo ​​gads paiet Veneras paspārnē.

Šī planēta zvaigžņu vērotāju prognozēs ir saistīta ar ūdens stihiju. Nav izslēgts, ka šajā gadā mūs sagaida virkne plūdu. Upes krastu pārplūde sāks appludināt ciematus vai pat  pilsētas, radot nepieredzētus postījumus un prasot simtiem dzīvību.

Uguns stihija arī stāvēs ceļā cilvēcei. Palielināsies meža ugunsgrēku iespējamība. Ugunīgās aktivitātes maksimums būs vasarā – jūlijā-augustā.

 2022. gads ietekmēs enerģiju un enerģijas cenas. Situācija Kazahstānā, šķiet, ir pirmais astroloģiskais pareģojums ekonomikā, kas piepildījies.

 

Turklāt, pēc astrologu domām, patiesību nevajadzētu meklēt ierastajos informācijas avotos. Citādi cilvēks nekad vairs nespēs atšķirt patiesību no mānīgas izdomājumiem.

Lasi vēl: Lielais horoskops pirmajam pusgadam: kurš mainīsies un kā nepieļaut kļūdas

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment