Lūk, kāpēc brunetes ir tik īpašas

Matu krāsas taču mēdz būt tik dažādas, turklāt arī to nēsātājas noteikti nav vienādas, tāpēc mēģināsim uzzināt, kādas tad īsti ir katras matu krāsas pārstāves un ar ko viņas viena no otras atšķiras!

Jā, izrādās, ka ļoti daudz ko par cilvēka raksturu un viņa temperamentu var noteikt pēc tā, kāda ir viņa matu krāsa, kas noteikti nav nekāds jaunums, jo mums visiem taču ir zināms, ka blondīnes mēdz saukt par visnotaļ neattapīgām būtnēm, bet rudmates, piemēram, tiek uzskatītas par kaislīgām sievietēm.

 

BLONDĪNES (visu toņu gaišie mati – no blondā līdz gaiši brūnajam)

Seksapīla un tajā pat laikā naiva lellīte, kuru satrauc tikai un vienīgi viņas pašas izskats. Šim standartizētajam anekdošu varones portretam ar īstām blondīnēm ir ļoti maz kas kopīgs, ja nu vienīgi apgalvojums par seksapīlu. Dabisko blondīņu skaits strauji samazinās, tādas ir tikai 16% no visiem Zemes iedzīvotājiem, taču vairāk kā puse vīriešu (70%) sapņo tieši par tādām sievietēm, turklāt vīrieši, kā likums, māna pasi sevi, domājot, ka tāda sieviete būs pakļāvīga un maiga. Iespējams, ka iemesls šādām domām ir tas, ka ļoti daudzām šīs matu krāsas īpašniecēm ir bērnišķīgi sejas vaibsti, kas asociējas ar iepriekš minētajām īpašībām, taču te nu ir jāsaka, ka šie vīrieši, kuri tā domā, smagi kļūdās! Sievietes ar gaišiem matiem pilnīgi noteikti nav ne stulbas, ne naivas, ne maigas. Viņas labāk par visiem citiem orientējas matemātikā un dabaszinātnēs, kā arī labāk nekā jebkurš cits spēj uzticēties savai intuīcijai. Aiz viņu nosvērtības slēpjas ļoti daudz spēcīgu emociju, taču blondīnes dod priekšroku paturēt tās sevī, nedemonstrējot apkārtējiem. Neviena sieviete ar šo matu krāsu neuzticas kādam tik ļoti, lai ļautu viņam ieskatīties savā dvēselē un ieraudzīt, kas patiesībā tajā notiek. Sakarā ar to, ka tas, ko vīrieši no šīm sievietēm sagaida, nesakrīt ar realitāti, jo paklausīgas un maigas sievietes vietā viņi pēkšņi iegūst gudrinieci, rodas nesapratne, kas, kā likums, parasti beidzas ar šķiršanos. Pelnu blondās sievietes no pārējām gaišmatēm atšķir ļoti izteikta vēlme izcelties no pūļa ar jebkādiem līdzekļiem, tāpēc viņas tā dēļ, lai sasniegtu savu mērķi, ir gatavas bradāt arī pa citu galvām.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām vajadzētu mazāk dzert

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment