Lūk, kāpēc brunetes ir tik īpašas

MELNMATES (melni, zili melni un ļoti tumši kastaņkrāsas mati )

Sievietes ar melniem vai ļoti tumšiem matiem bieži vien raksturo kā piesardzīgas, starp viņām ir ļoti daudz melanholiķes – viegli ievainojamas un īpaši jūtīgas būtnes, kuras bieži vien mēdz ļoti pārdzīvot pat vismazākās neveiksmes, viņas “uzliesmo kā sērkociņi” un tikpat ātri arī nomierinās. Vienas no iecienītākajām šo matu īpašnieču pašapliecināšanās metodēm – lauzt vīriešu sirdis. Tādā veidā viņas atbrīvojas no šaubām par savu skaistumu un lietderību. Tumšmates vairāk kā citas sievietes interesējas par psiholoģiju, mākslu un reliģiju. Jo gaišāks ādas tonis, jo spilgtāk izteiktas šīs īpašības, tai skaitā sentimentalitāte. Viņas ir ļoti mērķtiecīgas, dzimušas taktiķes un stratēģes – vairumā gadījumu viņas panāk to, ko vēlas. Interesanti ir tas, ka, lai gan vairums vīriešu sapņo par blondīnēm, apprecas viņi tomēr ar tumšmatēm.

 

Lasi vēl: “Bet kā izskatās tētis?” – kā izskatās pasaules skaistāko dvīņu tēvs

 

RUDMATES (no apelsīna līdz medus tonim)

Rudo matu īpašnieces parasti nervozē vairāk un ir apveltītas ar “sprādzienbīstami” temperamentu. Visa būtība slēpjas tajā, ka viņas izstrādā mazāk antistresa hormonu. Rudmates nevar ciest, kad uz viņām tiek izdarīts spiediens. Viņas ir stingri pārliecinātas, ka neviens nevienam nav parādā, un aktīvi iemieso šo dzīves principu. Rudajiem cilvēkiem ir “nospļauties” uz visām autoritātēm, jo vienīgais viedoklis, kas viņiem ir svarīgs, ir viņu pašu. Viņi ļoti reti saprot paši savus izteicienus un nepamana to, ka ir bezgala spontāni. Starp citu, spontanitāte, kā likums, ir attiecināma uz visām dzīves sfērām, ieskaitot seksuālo, jo rudmates ne tikai ar seksu nodarbojas daudz biežāk, bet arī pamanās to darīt ar dažādiem partneriem. Viņas viennozīmīgi ir apveltītas ar visnotaļ netradicionālu domāšanu.

 

BRUNETES (visu toņu kastaņbrūnie, izņemot ļoti tumšus)

Maigas un mājīgas, it kā viņas izstarotu siltumu, brunetes netiek pienācīgi novērtētas vīriešu vidū, bet velti! Lielākajai daļai šīs matu krāsas īpašnieču ir diezgan līdzsvarots un mierīgs raksturs. Viņas ir komunikablas un ar viņām ir patīkami sazināties – ar prieku iegūst jaunas paziņas. Arī sarežģītās situācijās viņas spēj saglabāt mieru un smaidu uz lūpām, taču šī mierīgā dzīve reizēm noved pie rutīnas. Viņas pašas bieži vien liek uzsvaru uz savu prātu, ne izskatu, un tad pašas brīnās, ka stiprā dzimuma pārstāvji viņas uztver kā “vīriešus brunčos”, augstu vērtē viņu intelektu, profesionālo kompetenci un spēju loģiski domāt, uzticot viņām savas privātās dzīves detaļas un… veidojot romānus ar citām sievietēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment