Lūk kuras zodiaka zīmes tuvākajās dienās riskē sabojāt savu dzīvi – esi piesardzīgs un ņem vērā

Laika posms no 2022. gada 29. augusta līdz 4. septembrim dažām zodiaka zīmēm nebūs viegls. Tās, neievērojot piesardzību, var sabojāt savu labklājību un ikdienu, pastāstīja astroloģe Valentīna Kameņecka.

Eksperts nosauca divus zodiaka apļa pārstāvjus, kuri tuvāko dienu laikā riskē sabojāt savu dzīvi.

Gaidāmā nedēļa dažām zodiaka zīmēm nes jaunas iespējas, savukārt citām sola nepārtrauktas nepatikšanas un neveiksmes. Tāpēc jau iepriekš jāsagatavojas tam, kas sagaida.

 

Auns

Rudens tuvošanās Aunam nebūs viegla. Kopā ar aukstumu un kritušajām lapām zīmes pārstāvjiem nāks arī depresīvs noskaņojums. Tā vietā, lai koncentrētos uz vienu un svarīgu lietu, Auns iegrims savā pasaulē.

Iekšējās mokas, nepatīkamas domas un šaubas satrauks šīs zīmes pārstāvjus. Tas novedīs pie tā, ka pasliktināsies garastāvoklis, kā rezultātā radīsies strīdi un konfliktsituācijas.

Lasi arī: Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kurām no augusta beigām gaidāms īsts “naudas cunami”

Tas tikai saasinās situāciju, kas jau tā pasliktinās. Aiz šīs attieksmes jūs nevarat pamanīt svarīgas dzīves izmaiņas. Piemēram, Auns var palaist garām jaunu darbu vai labu darījumu.

Arī personīgajā frontē nebūs viegli. Tomēr nekavējoties nekrītiet panikā un apsēdieties. Tavā dzīvē viss nav tik slikti. Galvenais ir noskaņoties uz pareizo vilni un dzirdēt, ko saka jūsu dvēseles radinieks. Un jūs redzēsiet, ka no problēmām personīgajā frontē var izvairīties.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu otru zodiaka zīmi, kurai jābūt īpaši piesardzīgai 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment