Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kurām no augusta beigām gaidāms īsts “naudas cunami”

Slavenais astrologs Pāvels Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, kuras sākot ar augusta beigām spēs būtiski uzlabot savu materiālo labklājību.

Kas ir šie laimīgie, kuriem liktenis šajā laikā sagādās daudz iespēju un iespēju, noskaidroja Runā bildes žurnālisti.

 

Pēc astroloģes domām, triju zodiaka zīmju pārstāvju dzīvē no augusta beigām gaidāms “naudas lietus”. Jo īpaši mēs runājam par šīm zodiaka zīmēm…

 

Zivis

Lai ko Zivis darītu tuvākajās dienās, tas viņām sniegs īstu bagātību. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu izrādīt alkatību un komercialitāti. Padomājiet par saviem krājumiem, bet nežēlojiet naudu radiem un draugiem.

Lasi arī: Austrumu horoskopa zīmes, kurām  2022. gada otrajā pusē, ar lielu iespējamību, var uzsmaidīt īpaša veiksme 

Zivis augusta beigās – septembra sākumā var nopelnīt daudz naudas vai saņemt mantojumu. Tomēr nepazaudējiet galvu no savas laimes, nekavējoties nenolaidiet visu uz kaut ko nevajadzīgu, nerīkojieties impulsīvi. Turklāt neapstājieties pie tā un virzieties uz jauniem mērķiem.

Skorpions

Skorpioniem šajā laikā labāk uzticēties savai intuīcijai – tā jūs nepievils. Turklāt jūs gaida skaidras naudas periods, kā arī lielisks laiks darba un pat profesijas maiņai. Jūtieties brīvi uzsākt jaunu biznesu un projektus, riskējiet – tas ir tā vērts.

Beidzot var slēgt darījumus par nekustamā īpašuma, automašīnas pārdošanu. Lai neatsvešinātu no sevis finansiālos panākumus, esiet laipnāks un gādīgāks pret citiem.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos veiksminiekus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment