Madara Kiviča beidzot sabiedrībai atklāj patiesību par savām mīklainajām attiecībām ar Miku Ozoliņu

Foto: Instagram / madara.kivica

Slavas mīlošā skatuves mākslinieka Andra Kiviča sieva un kopīgo divu meitiņu māmiņa Madara Kiviča izdevumam “Privātā Dzīve”  beidzot paskaidrojusi to, kas tad īsti notiek viņas un Mika Ozoliņa starpā.

Izrādās, ka sākotnēji attiecības patiešām esot bijušas tīri kā joks, lai pakaitinātu sabiedrību, taču ar laiku tās sākušas virzīties uz nopietnākām simpātijām. Madara intervijā stāstīja, ka viss sācies ar saraksti interneta vidē, kad Miks viņai pirmais uzrakstījis. Madara atklāj, kā aizsācies virtuālais čats:

“Pirmajā virtuālajā vēstulē viņš rakstīja: “Tu varbūt atceries – es agrāk vadīju MTV.” Es atbildēju, ka nezinu, par ko viņš runā. Aizsūtīju viņam jautājumu: “Kas tu esi?” Viņš atbildēja: “Ļoti labi, ka tā. Esmu vienkārši foršs čalis!””

 

Madara stāsta, ka abi dzīvē satikušies jau pirms 1. aprīļa bildes tapšanas. Bilde tika publicēta kā joks, taču sabiedrībā klīda runas, ka abi vienkārši uzsākuši sadarbību kādā kopīgā projektā. Taisnība, ka Miks producējot jaunu šovu, taču Madara tajā nepiedaloties un viņu attiecībām ar to neesot nekāda sakara. Arī pati Madara bilst, ka sociālajos tīlos nepublicētu bildes tikai, lai tas palīdzētu šova attīstībai.

Andra Kiviča sievu nesatraucot Ozoliņa skandalozā pagātne vai bijušās attiecības. Madara atklāj, ka abi kopā viņi varētu būt interesants tandēms un ka Miks ir cilvēks, ar kuru viņa kopā jūtas ļoti labi:

“Kas attiecas uz Miku – mēs varētu būt interesants tandēms. Man vienmēr ir gribējies attiecības, kurās vīrietis un sieviete dara kaut ko kopā, papildina viens otru. Taču nevajag skriet notikumiem pa priekšu”. 

Madara izdevumam “Privātā Dzīve” neslēpj, ka plāno vasaras mēnešus aizvadīt kopā ar Miku un savām divām meitiņām.

Foto: Instagram / madara.kivica

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment