Meitene devās uz veikalu pēc maizes un tikai pēc 12 gadiem atgriezās mājās ar ….

Viktorija bija vecāku vienīgā meita. Viņi viņu ļoti mīlēja un lutināja un mīļi dēvēja par Viku.

Viss, ko meitene gribēja, viņai bija. Vecāki nebija nabagi. Viņas  tēvs bija rūpnīcas vadītājs, māte bija ārste klīnikā. Meitene beidza vidusskolu un gatavojās izlaidumam. Ar mammu iegādājās ļoti skaistu un stilīgu kleitu, un sapņoju to ātri uzvilkt un parādīt citiem.

Pēc divām dienām gaidāms izlaidums, tāpēc meitene jau ir pierakstījusies uz frizūru pie friziera. Piektdien, dienu pirms svētkiem, mamma agri pēc darba skrēja mājās, lai paspētu sagatavot drēbes un sevi mīļotās meitas izlaidumam.

Tētis joprojām bija darbā, un viņam vajadzēja atgriezties vēlu. Sieviete atcerējās, ka vakariņām aizmirsusi nopirkt mājas maizi. Un tad viņa palūdza meitu ātri aiziet uz veikalu. Meitene ātri piecēlās un aizgāja.

Pa ceļam uz veikalu kaut kas notika. Meiteni notrieca automašīna, meitene bija dzīva, tāpēc vadītājs viņu iesēdināja savā automašīnā un nogādāja ārstniecības iestādē.

Lasi arī: Sāku satikties ar lielisku vīrieti – ziedi, mīļums, jau trešajā randiņā gulta… Un tad es uzzināju patiesību

Pa ceļam viņam piezvanīja viņa tēvs un puisis pastāstīja par notikušo. Tēvs lika viņam nesteigties uz  iestādi, jo tur izsauks policiju, bet gan pārliecināties, ka viņa ir dzīva un pēc tam atstāt viņu kaut kur netālu no ārstniecības iestādes, lai nenodotu sevi un mašīnu.

Skatoties uz aizmugurējo sēdekli, puisis bija ļoti nobijies, meitene zaudēja samaņu un puisis domāja par ļaunāko, par viņas pēdējām minūtēm brīvībā. Viņš nobijās…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment