Meitene devās uz veikalu pēc maizes un tikai pēc 12 gadiem atgriezās mājās ar ….

un nolēma viņu aizvest prom no pilsētas un atstāt kaut kur ciematā. Rezultātā viņš to arī izdarīja. Meiteni zem sava žoga atrada vientuļa sieviete, dziedniece. Viņa aizveda viņu uz māju, sniedza pirmo palīdzību un atstāja viņu līdz atveseļošanai.

Meitene ātri atguvās, taču viņa zaudēja atmiņu, tāpēc neatcerējās, kas viņa ir, kur atrodas viņas māja un ģimene. Arī viņai līdzi nebija dokumentu, tāpēc burve nolēma, ka meitenei jāpaliek pie viņas, līdz atmiņa atgriezīsies. Meitene kopā ar viņu dzīvoja vairāk nekā 12 gadus!

Viņa atcerējās, kas viņa ir un kur atrodas viņas ģimene, tikai pēc tam, kad bija piedzīvoja lielu stresu. Pēc dzemdībām viņa ar mazo meitu bija mājās (pēdējos 6 gadus viņa dzīvoja šajā mājā kopā ar puisi, ar kuru pirms diviem gadiem apprecējās), kad viņu mājā ienāca laupītāji. Viņi nezināja, ka mājā ir cilvēki, taču, viņus ieraugot, sieviete saprata, ka jāglābjas pašai. Sieviete tajā brīdī gulēja ar bērnu gultā. To  ieraugot, sieviete pārdzīvoja lielu stresu.

Viņai izdevās aizbēgt un izglābt savu mazuli, un beidzot viņa atcerējās visu par sevi un atcerējās savus vecākus.

Pēc pāris dienām viņa ar vīru un meitu devās pie īstajiem vecākiem. Vecāki bija ļoti priecīgi un visu laiku šņukstēja, nevarēja nomierināties! Viņi domāja, ka viņiem vairs nav meitas.

Lasi arī: Sāku satikties ar lielisku vīrieti – ziedi, mīļums, jau trešajā randiņā gulta… Un tad es uzzināju patiesību

Un policija un ekstrasensi, neviens nevarēja palīdzēt atrast meiteni. Vecāki jau samierinājušies ar to, ka bērna nav, bet tomēr nolīguši detektīvu, lai noskaidrotu patiesību par notikušo. Viņš noskaidroja visu par negadījumu, taču neizdevās atrast nedz vīrieti, kurš meitu notrieca, nedz arī pašu meitu.

Tagad  stāstīja, ka dzīvo mazā ciematā, palīdzēja Ludmilai (dziedniecei) vākt ārstniecības augus un mājas darbus.

Ciematā bija tikai 11 mājas, un tajās dzīvoja tikai veci cilvēki. Meitene pēc negadījuma nebija īpaši skaista, viņai bija rētas uz sejas, tāpēc viņa izvairījās no cilvēkiem. Viņa arī satika savu vīru ciemā, viņš bija viņu feldšeris ciemā.

Vecāki bija priecīgi! Meitene joprojām dzīvo kopā ar savu vīru šajā ciematā un palīdz Ludmilai, savai glābējai, kas viņai deva otro dzīvi! Viņas vecāki bieži viņus apciemo un paldies Dievam, ka viņa atkal ir ar viņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment