Meitene meklēja savu māti, kura viņu pameta, kad viņai bija tikai viens gads, bet viņa atrada….

Šis stāsts ir par meiteni Andželu, kura bija slima (viņai bija sirds defekts) un viņai bija nepieciešama operācija. Viņu pameta mamma, kad bērnam bija 1 gads, viņa bija vāja, sāpināta.

Meitenei ļoti vajadzēja mātes mīlestību. Meitenes māte Viktorija bērnu atstāja vīram un aizgāja. Meitene nodzīvoja līdz 26 gadu vecumam un nekad neredzēja, pat savas mātes fotogrāfiju! Patiesībā viņu audzināja tante, vecmāmiņa un tēvs! Meitene viņus ļoti mīlēja un novērtēja. Viņa stāsta, ka viņai vienmēr pieticis mīlestības, rūpes, siltuma.

Viņa bija laimīgs bērns, paldies cilvēkiem, kurus viņa mīlēja! Viņa stāsta, ka tēvs pilnībā nomainījis mammu un mātišķā siltuma trūkumu viņa nav izjutusi. Bet tomēr, kad viņas tēvs nomira, viņa pati nolēma, ka vēlas redzēt savu māti un pajautāt viņai, kāpēc viņa tā rīkojās. Meitene viņu nenosodīja, viņai vienkārši bija svarīgi zināt, kāpēc? Arī viņa jau bija mamma un nevarēja saprast: kā var atstāt savu bērnu!

Viņa pat nepajautāja, vai meitene ir dzīva vai nav! Meitene bija no Romu ģimenes (čigānu). Viņas tēvs arī bija čigāns, bet māte bija krieviete. Pēc radinieku teiktā, viņas māte vadīja savvaļas dzīvi, un viņa praktiski nebija mājās. Kad viņa bija stāvoklī, viņa uzreiz brīdināja, ka viņa vīram dzemdē bērnu, un viņai nevajag bērnu. Viņi visi dzīvoja kopā, viņas vīra mājā, un viņa ģimene cerēja, ka Viktorija tomēr nāks pie prāta!

Bet nē, viņa dzemdēja, negribēja bērnu un vēlāk pameta tēvu pavisam un aizgāja. Meitenes tēvs ļoti mīlēja Viktoriju, un bija gatavs piedot visu, taču pat ar laiku viņa savas domas nemainīja! Meitene; viņa apmeklēja tikai 1 reizi, kad gribēja viņu nozagt, viņas māte, meitenes vecmāmiņa, uzstāja uz to, bet viņiem tas nekad nav izdevies. Vairāk par viņu nekas nebija dzirdēts, viņa dzīvoja citā ciemā un kontaktus neuzturēja.

Pēc patēva teiktā, viņa par bērniem nemaz nav rūpējusies. Meitene sāka meklēt māti, un izrādījās, ka viņas māte dzemdēja vēl vienu dēlu un atstāja viņu mātei audzināt. Zēns ir slims ar epilepsiju, un viņš tika nosūtīts uz internātskolu. Pati mamma ir prom, kā vienmēr! Vēlāk izrādījās, ka zēns ārēji bija pilnīga Andželas tēva kopija un ka viņa tēvs tomēr slepeni tikās ar Viktoriju, slēpa to no visiem. Viktorija nekad nevēlējās atgriezties ģimenē, pat tad, kad meitene bija pieaugusi.

Ģimenes dzīve nebija priekš viņas! Sagadījās tā, ka Andžela nekad neredzēja savu māti. Viņai teica, ka Viktorija tika noslepkavota neilgi pirms tēva aizsaules laika. Neskatoties uz to visu, meitene priecājas, ka atrada brāli, un tagad ir gatava uzturēt ar viņu attiecības un palīdzēt viņam finansiāli!

Lasi vēl: Meitene devās uz veikalu pēc maizes un tikai pēc 12 gadiem atgriezās mājās ar ….

Galu galā tagad brāļa sejā viņa redz savu tēvu, visdārgāko un mīļāko cilvēku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment