Melnā dzīves līnija – Trīs zodiaka zīmes, ieies melnajā joslā septembrī

Astroloģe Jūlija Nikolajeva prognozē, ka 2022. gada septembrī dažas planētas radīs saspringtus aspektus Urānam, Neptūnam un Hironam, tāpēc dažas Zodiaka zīmes šajā laikā ieies melnajā joslā.

 Septembris var radīt problēmas daudzām Zodiaka zīmēm, taču tikai dažām no tām patiešām ir melna svītra. Kas viņi ir?

 

ŪDENSVĪRS

2022. gada septembrī tevi sagaida melna svītra. Šis mēnesis būs ļoti problemātisks naudas ziņā. Tagad vari samazināt algu, saņemt naudas sodu vai steidzami pieprasīt parādu atmaksu. Iespējams, ka vispār zaudēsi jebkuru ienākumu avotu.

Jūs būsiet ļoti noraizējies par to. Līdzīgas problēmas var skart arī jūsu mīļos. Var tikt šantažēts. Nav izslēgtas arī sieviešu intrigas. Var rasties problēmas ar mantojuma iegūšanu vai reģistrāciju. Jums var tikt atteikts kredīts.

Jūs varat neveiksmīgi ieguldīt nerentablā projektā, palikt grūtībās ar dividendēm vai bez alimentiem. Jūsu vīrs vai mīļākais pārstās jūs atbalstīt. Iespējami neveiksmīgi braucieni, zādzības uz ceļa vai transportā, automašīnas sabojāšana vai zādzība.

Varbūt jūs saņemsit nelaimīgas ziņas no tālienes. Arī ģimenē šajā laikā var būt problēmas. Jūsu vecāki var būt konfliktā ar jūsu dzīvesbiedru. Jūs varat zaudēt dzīvokli tiesā: parādu vai šķiršanās dēļ.

 

DVĪŅI

 

Var izrādīties, ka šajā laikā būs jāizvēlas starp ģimeni un darbu. Darbā saspringta situācija var rasties tādēļ, ka bieži paņemat brīvu laiku vai arī tāpēc, ka priekšniekam jūs vienkārši nepatīkat.

Slikta pašsajūta var traucēt jums pareizi veikt savus profesionālos pienākumus. Tagad viņi var tevi izsaukt uz paklāja pie priekšnieka, aizrādīt vai draudēt ar atlaišanu. Šajā laikā jūs varat kļūdīties, kavēties vai kavēties. Jums var nepietikt resursu un resursu.

Šobrīd nav nepieciešams pieņemt lēmumu par atlaišanu.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze: kas sagaida zodiaka zīmes no 5. līdz 11. Septembrim

Mājās iespējamas nesaskaņas un strīdi. Nav izslēgti strīdi ar draugiem un pat šķiršanās no viņiem. Var tikt traucēts ceļojums uz ārzemēm vai līguma slēgšana par jaunu projektu. Iespējams, kļūsi par zādzības vai krāpšanas upuri.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment