Pāvela Globas prognoze: kas sagaida zodiaka zīmes no 5. līdz 11. Septembrim

 

Astrologs sastādīja prognozi nedēļai visām zodiaka zīmēm. Mēs jums pastāstīsim, kam veiksies savā darbā un kuriem nevajadzētu atteikties no ielūgumiem uz randiņiem.

 

Auns

Aunu gaida diezgan vienmuļa nedēļa. Mājās viņus aprīs ikdiena, bet darbā – rutīna. Cerēt uz lieliskiem sasniegumiem, likteņa pārsteigumiem vai romantiskām paziņām nav tā vērts. Iespējama hronisku slimību saasināšanās.

 

Vērsis

Atšķirībā no Auna Vērsi gaida spilgts romantisks periods. Iespējams, būs iepazīšanās ar cilvēku, kurš iekaros tavu sirdi. Darbā viss izdosies, ja jautājumiem pieiesi radoši.

 

Dvīņi

Negaidiet no šīs nedēļas kaislības attiecībās ar mīļoto. Gluži pretēji, attiecības kļūs uzticīgākas un dziļākas. Darbā jaunu biznesu labāk nesākt. Piemērota stratēģija tagad būtu pabeigt jau iesāktos projektus.

 

Vēzis

Vēžus gaida komunikācijas un jaunu pazīšanos pilna nedēļa. Tas noderēs gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Tomēr labāk nestāvēt uz vietas un neatteikt piedāvājumus kaut kur doties. Jaunas paziņas sevi nevedīs.

 

Lauva

Lauvas šonedēļ varēs likt pamatus nākotnes labklājībai.

 

Lasi vēl: Naudas veiksme aptvers 4 zodiaka zīmes līdz 2022. gada beigām

Ar savu šarmu viņi spēs uzvarēt pilnīgi jebkuru cilvēku, tāpēc panākumi viņu personīgajā dzīvē ir garantēti. Kopumā šī būs gaiša un ražīga nedēļa.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment