Pāvela Globas prognoze: kas sagaida zodiaka zīmes no 5. līdz 11. Septembrim

 

 

Jaunava

Jaunavām būs jādomā par jauna projekta uzsākšanu. Ja šonedēļ sāksi pie tā strādāt, tad veiksme ir garantēta. Tomēr nevajadzētu uzticēties visiem pēc kārtas, it īpaši, ja runa ir par jaunām paziņām un personīgo dzīvi. Vēlams vairāk rīkoties pēc intuīcijas.

 

Svari

Svariem vajadzētu rūpīgāk aplūkot projektus, pie kuriem viņi strādā. Ir pienācis laiks atteikties no neefektīvām idejām. Personīgā dzīve var būt satraucoša. Saskarsmē labāk būt uzmanīgiem, lai neizraisītu lielu konfliktu.

 

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ ieteicams neko neplānot. Patīkami un dažkārt ne īpaši pārsteigumi sagraus visus plānus, kas var tikai apbēdināt Skorpionus. Darbā veiksme var dot oriģinālu pieeju problēmu risināšanai.

 

Strēlnieks

Šonedēļ priekšplānā izvirzīsies Strēlnieku karjeras jautājumi. Viņus maz interesēs romantika un randiņi, taču iedvesmos izdevīgas sadarbības iespēja vai laba peļņa. Nedēļa ir ārkārtīgi labvēlīga panākumiem karjerā.

 

Mežāzis

Mežāži, atšķirībā no Strēlnieka, pilnībā nodosies mīlestībai, savam dvēseles radiniekam vai jaunai paziņai. Ja Mežāžiem attiecības ir jau ilgāku laiku, jādodas kopīgā ceļojumā. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem labāk nesēdēt mājās, bet satikties ar draugiem un neatteikt randiņu.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīru sagaida grūta nedēļa. Plānus var lauzt, un termiņus nevar ievērot. Mums būs jācīnās par katru iespēju darīt to, kas ir pareizi. Arī personīgajās attiecībās tas būs saspringts, iespējami konflikti.

 

Zivis

Zivīm šonedēļ darbu labāk nobīdīt otrajā plānā – tomēr karjerā gaidāms klusums.

Lasi vēl: Dzīve apgriezīsies kājām gaisā! Trīs zodiaka zīmes 2022. gada septembrī gaida lielas pārmaiņas

Taču attiecībās ar mīļajiem ne viss būs gludi. Būs jāpiekāpjas un jāparāda gudrība, lai nesastrīdētos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment