Mēneša veiksmīgākā diena katrai zodiaka zīmei 2022. gada jūnijā

 

JAUNAVA (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Laimīgākā diena: otrdiena, 7. jūnijs

Šodien Mēness atrodas Jaunavas zīmē pirmajā ceturksnī, kas simbolizē darbības, kuras veiksit, lai palīdzētu izpaust savas dziļākās vēlmes. Jaunava ir detaļu un plānu zīme, tāpēc nebaidieties sākt to darīt pats vai sazināties ar kādu, kurš ir iesaistīts situācijā. Jūsu lielākā vērtība ir tas, cik smagi strādājat, lai nodrošinātu, ka panākumi ir jūsu vienīgā iespēja.

SVARI (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Laimīgākā diena: ceturtdiena, 9. jūnijs

Mēness pāriet tavā zīmē pēc pirmā Mēness ceturkšņa, iedvesmojot dievišķu darbību tavu sapņu virzienā. Tā kā Auna enerģija pievērš lielāku uzmanību jūsu romantiskajam sektoram, jūs tagad esat uzmanības centrā. Jūs saņemat atbalstu, lai izveidotu attiecības, kas sniedz patiesu piepildījumu. Vienīgais, kas jums jādara, ir spert pirmo soli.

SKORPIONS (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Laimīgākā diena: sestdiena, 4. jūnijs

Vērša enerģija vienmēr simbolizē mīlestību un romantiku. Tā kā Merkurs šobrīd atrodas tieši šajā zīmē, par to varētu runāt. Šogad esi labvēlīgā pozīcijā izaugsmei un pārmaiņām, arī personiskajās attiecībās. Nevilcinieties darīt neko neērtu vai pat runāt patiesību. Ceļš uz jūsu sapņiem ir bruģēts ar jūsu patiesību.

STRĒLNIEKS (22. novembris–21. decembris)

Laimīgākā diena: trešdiena, 22. jūnijs

Mīlestības planēta Venera šodien ienāk Dvīņu zīmē, kas palīdzēs dziļāk padomāt par to, kas tevi dzīvē patiesi piesaista. Neatkarīgi no tā, vai domājat par lielām dzīves izmaiņām vai pat tikai par adreses maiņu, šī pāreja palīdzēs jums apsvērt savas iespējas, vienlaikus saglabājot aizraušanos.

MEŽĀZIS (22. decembris–19. janvāris)

Laimīgākā diena: trešdiena, 15. jūnijs

Mēness pāriet jūsu zīmē tikai dažas stundas pēc Pilnmēness Strēlnieka zīmē, kas sniedz jums dažas no šī Mēness notikuma priekšrocībām. Izmantojiet šo iespēju un uzziniet, no kā jums ir jāatsakās, lai saņemtu veiksmi un svētības, par kurām esat lūdzis. Pat ja tās ir tikai uz bailēm balstītas domas, ir pienācis laiks patiešām saskaņot savu dzīvi ar saviem sapņiem.

ŪDENSVĪRS (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Laimīgākā diena: svētdiena, 5. jūnijs

Saturns atrodas jūsu zīmē un vēl nav pabeidzis izmaiņas, ko tas plāno nest. Saturns šodien pilnībā atkāpjas Ūdensvīrā, sniedzot jums dāvanu noturēt robežas, ko jūs jau esat iemācījušies, ka tas ir ļoti svarīgi, un piederēt lielākajai daļai savas patiesības un pieņemt lēmumus no šīs telpas. Nav pagrieziena atpakaļ, ir tikai uz priekšu, un tagad jūs beidzot varat saprast, ko tas jums nozīmē.

ZIVIS (19. februāris–20. marts)

Laimīgākā diena: pirmdiena, 20. jūnijs

Mēness pēdējā ceturtdaļa Zivīs notiek tieši pirms Saules pārejas uz Vēzi. Izmantojiet šodienas enerģiju, lai kliedētu visas samilzušās šaubas, īpaši attiecībā uz lēmumiem un izvēli attiecībā uz jūsu māju un ģimenes dzīvi. Aptveriet pārpilnību savā ceļā un pēdējo reizi atvadieties no novecojušas sevis versijas.

Lasi vēl: Izmaiņas katras zodiaka zīmes dzīvē 2022. gada jūnijā: Vasilisa Volodina prognoze

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment