Mēneša veiksmīgākā diena katrai zodiaka zīmei 2022. gada jūnijā

Jūnijā jums ir skaidri jāsaprot, ka jūs sūtat Visumu, lai saņemtu visu pārpilnību, kas jūs sagaida.

Šis pagājušais mēnesis ir bijis saistīts ar aptumsumiem un savvaļas kāršu enerģiju, ko tie ienes jūsu dzīvē.

Bet jūnijs sākas ar Merkuru tieši Vērsī un Saturnam retrogrādā Ūdensvīrā, ienesot skaidru, tiešu saziņu un neļaujot nevienam ietekmēt jūsu lēmumus.

Veiksme ir visapkārt, bet bieži vien tas ir atkarīgs no tā, vai atrodaties vietā, kur to varat iegūt vai nē.

Tas ir atkarīgs no tā, cik elastīgs jūs esat attiecībā uz to, ka dzīve nenotiek tā, kā jūs iedomājāties, un no tā, vai esat gatavs atteikties no veciem plāniem.

Mēneša sākšana ar tiešu Merkuru nozīmē, ka jūsu domas un komunikācijas stils būs spēcīgs un pārliecināts, ļaujot jums visu pārdomāt un nodot tiem, kuri ir visvairāk nobažījušies.

No šī brīža Saturns pārņems varu un pārliecināsies, ka jūs pieņemat tikai tos lēmumus un lēmumus, kas patiešām rezonē ar jums.

Tas var nozīmēt iekāpšanu nezināmā neveiklībā un atlaist jebkādas negatīvas vai uz bailēm balstītas domas.

Robežas šomēnes var būt ļoti svarīgas, lai veiksme īstenotu savu burvību tavā dzīvē. Atcerieties, ka veselīgas robežas ar sevi, darbu un citiem var palīdzēt jums bruģēt ceļu uz lielāku pārpilnību.

Pilnmēness Strēlnieka zīmē mēneša vidū palīdzēs atgriezties pie patiesas vēlmes dzīvot pēc patiesības.

Kad jūs pilnībā pieņemat savu patieso dabu un dzīvojat no šīs enerģijas, jūs arī atrodaties Visuma plūsmā.

Tā ir telpa, kurā jūs uzticaties tam, kas nāk un iet, zinot, ka viss, kas jums ir paredzēts, netiks palaists garām.

Jo, kad tu atveries dzīvei citādāk, nekā tu iedomājies, tu atveries arī tam, ka tā ir daudz pārsteidzošāka, nekā tu varētu iedomāties.

Šeit ir kopsavilkums par laimīgākajām dienām 2022. gada jūnijā katrai zodiaka zīmei astroloģijā.

AUNS (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Laimīgākā diena: sestdiena, 25. jūnijs

Jupiters ir pārpilnības un veiksmes valdnieks, tāpēc, kad tas atrodas jūsu zīmē un krustojas ar Ziemeļu mezglu, likteņa vēstnesi, tas nozīmē, ka jūs gaida svarīgi notikumi. Meklējiet sarunas un notikumus ap šo datumu, kas, šķiet, neveikli iedzina jūs jaunā nodaļā.

VĒRSIS (20. aprīlis–20. maijs)

Laimīgākā diena: piektdiena, 3. jūnijs

Merkurs šajā dienā iet tieši, kas nozīmē, ka pēc tik daudz runāšanas par to, kas jau ir noticis, jūs varat sākt runāt par nākotni. Jebkuriem plāniem būs stabils pamats, kas padarīs panākumus vēl ticamākus.

DVĪŅI (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Laimīgākā diena: pirmdiena, 13. jūnijs

Dzīvsudrabs šodien pēc neilga laika ir retrogrāds jūsu zodiaka zīmē. Viņš atkal ieiet Dvīņu zīmē. Merkurs ir daudzvirzienu, kas nozīmē, ka dažas tēmas parādīsies no maija sākuma. Tomēr tagad jūs varat atrast tiem risinājumu. Tas ļaus jums skaidri sazināties un sajust, ka citi atrodas vienā viļņa garumā.

VĒZIS (21. jūnijs–22. jūlijs)

Laimīgākā diena: otrdiena, 28. jūnijs

Jauns mēness vēžiem jums ir lieliska iespēja, jo tas dod jums iespēju iesēt sēklas nākamajai jūsu dzīves nodaļai. Neatkarīgi no tā, kādus nodomus jūs šajā laikā nospraudīsiet, kulminācija būs 2023. gada 6. janvārī, pilnmēness vēzi. Šī ir iespēja sākt sapņot par tālāko, pat ja vēl nevarat tajā iesaistīties.

LAUVA (23. jūlijs–22. augusts)

Laimīgākā diena: svētdiena, 5. jūnijs

Mēness ir jūsu zīmē visu dienu, tāpat kā Merkurs devās tieši un Saturns devās retrogrādā. Saturns atrodas Ūdensvīrā, kas izgaismo visu, kas saistīts ar mīlestību un romantiku. Šodien ir jūsu iespēja atjaunot saikni ar savām patiesajām jūtām un izmantot to, lai sāktu pieņemt citas mīlestības izvēles, kas varētu būt jūsu meklētā veiksme.

Lasi vēl: Šīs 3 zodiaka zīmes, kuras var saderināties gada laikā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment