Mīlestības saderība Lauva un citas Zodiaka zīmes

Lauvas ir laimīgās no visām zodiaka zīmēm, jo ​​viņu valdniece ir Saule, kas dod enerģiju visai pasaulei. Lauvas ir cilvēki ar īpašām manierēm, dabisku magnētismu, šarmu un nenoliedzamām līdera īpašībām.

Mīlestības attiecībās Lauvas mēdz izcelt savu partneri, dažkārt piedēvējot viņam īpašības, par kurām pat netika runāts. Tas dažreiz noved pie nopietnām sekām.

Lauvas priekšrocības attiecībās:

Viņiem patīk dot dāvanas partnerim.

Neskopojies ar komplimentiem.

Mērķtiecība.

Atbalsts un atbalsts partnerim.

Lauvas trūkumi attiecībās:

Pieticības trūkums pat par sliktu partnerim.

Augstprātība.

Lauvas pieprasa uzmanību.

Lauvas var pārcelt atbildību uz partneri.

Lauvām patīk glaimi un glaimi.

Lauva-Auns

Gandrīz viss šajā pārī ir ideāls. Tās pieder vienam un tam pašam elementam, turklāt zīmes ir līdzīgas pēc enerģijas. Galvenais, lai viņi satiekas nevis kā konkurenti, bet kā sabiedrotie. Tad viņu tandēms ilgs ļoti ilgu laiku.

Bet dažreiz arī šeit bez “gaismas” neiztiks. Lauvai šeit būs jāsamierinās ar lietu stāvokli, bet Aunam – paklausīt gudrajam un saprātīgajam Lauvai.

Lauva Vērsis

Vērsis Lauvai ir lielisks biznesa partneris. Viņš var kļūt par viņa galveno padomnieku, pateicoties spējai domāt stratēģiski. Bet attiecības reti pārvēršas par kaut ko vairāk. Viss tāpēc, ka atšķiras pasaules skatījums un skatījums uz dzīvi kopumā.

Turklāt Vērsis ātri sapratīs, ka Lauva tās atklāti izmanto. Mīlestības attiecībās nav kaislību, kā arī garīgā siltuma. Tiklīdz abi sapratīs, ka šī savienība viņiem ir neērta, viņi nekavējoties izklīdīs.

Dvīņi Lauva

Šī ir gaiša un interesanta savienība. Šo zodiaka zīmju komunikācijas loks ir pilnīgi atšķirīgs. Bet, ja viņi satiksies, starp viņiem būs pilnīga savstarpēja sapratne un patiesa mīlestība. Viņi ātri sapratīs, ka ir ideāli viens otram.

Lauvas Dvīņos piesaista prāta dzīvīgums, daudz jaunu ideju un traka enerģija. Turklāt Dvīņi ātri pielāgosies šīm attiecībām.

Lauva Vēzis

Šīs zīmes sākotnēji konfliktē viena ar otru. Lai gan, ja viņi kaut kā vairāk sazināsies nejaušības dēļ, viņi ātri berzīsies viens gar otru. Viņi var saprasties, bet tikai īsu laiku.

Atliek vien apmainīties ar pāris asām frāzēm, jo ​​Lauva sāk degt no iekšpuses, un Vēzis gribēs no viņa aizmukt ellē.

Lauva Lauva

Šāda alianse būs lieliska, ja partneri saplūst jaunībā. Pieaugušā vecumā divām Lauvām būs grūti saprasties vienam ar otru, jo viņi būs lieliski biznesa partneri.

Parasti starp viņiem rodas īsa un vētraina romantika. Par ilgtermiņa attiecībām ir runa, jo neviens no partneriem negribēs paklausīt citam tāda paša rakstura.

Lasi vēl: Var atļauties ko vien vēlas: Pāvels Globa nosaucis tās zodiaka zīmes, kurām jūnijā nebūs jāskaita nauda

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment