Mīlestības saderība Lauva un citas Zodiaka zīmes

 

Lauva Jaunava

Attiecības ar Jaunavu ir īsta dāvana Lauvai, jo Jaunava, pateicoties ieskatam, spēs ienest veselo saprātu Lauvas sapņos un centienos. Turklāt viņa vienmēr varēs objektīvi novērtēt viņa rīcību.

Tomēr dzīvē zīmes reti saplūst uz ilgu laiku, jo Lauvam ir apnicis izturēt Jaunavas nebeidzamo gnīda plūkšanu, un Jaunava kļūs traka no viņa tieksmes pēc sevis cildināšanas.

Lauva Svari

Svari ir lieliski piemēroti Lauvai. Lauva kopā ar viņiem iegūs pašapziņu un nosvērtību, un Svari kļūs drosmīgāki un izlēmīgāki.

Lai attiecības būtu ilgstošas, Lauvai jāpārvar tieksme pēc līderības attiecībās un jādod lielāka brīvība Svariem. Jums vienmēr vajadzētu atcerēties par proporcijas izjūtu.

Lauva Skorpions

Drosmīgos Skorpionus noteikti ievēros Lauvas. Lai gan Lauvai diez vai izdosies kļūt par Lauvas iekarotāju, viņš spēs nomierināt savu degsmi.

Šīs attiecības Lauvai ir grūtas, jo Skorpions viņam trāpīs sāpīgākajās vietās. Arodbiedrība vairāk piemērota lietišķai komunikācijai.

Lauva Strēlnieks

Lauvam patīk būt līderim. Bet Strēlniekam autoritātes nav, brīvība viņam ir daudz dārgāka par pakļaušanos kādam. Tāpēc Lauvai būs jāpierāda atjautība, lai pieradinātu Strēlnieku.

Saderība pārī ir lieliska, jo abas zīmes pieder vienam un tam pašam elementam. Šajās attiecībās viņiem noteikti nebūs garlaicīgi.

Lauva-Mežāzis

Lauvu fascinē vērīgais un uzticīgais Mežāzis, jo viņš ir izcils klausītājs. Tomēr Mežāzis cenšas izvairīties no Lauvas, jo zemapziņā jūt savus patiesos nodomus. Lauva cenšas no Mežāža lelli izveidot.

Šī savienība ir lieliska draudzībai, taču ilgtermiņa attiecības ir liels jautājums.

Lauva Ūdensvīrs

Abu zīmju elementi ir harmoniski, taču šīs zīmes neatrod kopīgu valodu. Viņus pastāvīgi kaut kas traucē. Bet, kad viņi spēs pārvarēt šķēršļus saziņā, viņi pavērs pavisam citus apvāršņus.

Neskatoties uz tieksmi pēc cīņas, zīmēm vajadzētu apvienoties un rīkoties kopā. Šādas attiecības parasti tiek dotas nopietnai garīgai izaugsmei un darbam pie sevis.

Lauva-Zivis

Uzskatot par to, jūs nevarat pateikt, ka šīs ir sarežģītas attiecības. Zivis dāsnajām Lauvām kļūs par īstiem boasiem. Un Zivīm pēc tam vienkārši patīk ņirgāties.

Lauvam, protams, šajā spēlē labāk neielaisties, pat ja Zivis viņā pamodina tieksmi pēc lieliem darbiem. Šajās attiecībās Lauva tikai pazaudēs sevi.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā būs laimīga vasara

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment