Mīlestības stāsts: kura no zodiaka zīmēm iemīlēsies decembra otrajā pusē

Ūdensvīrs

Decembra otro pusi Ūdensvīru var kristīt par mīlestības periodu. Viņus pārņems mīlestības emocijas un jūtas, un mīlestības tikšanās dos izlēmību. Ūdensvīru sagaida patīkamas pārmaiņas, līdz pat idejai par kāzām.

Romantiskas attiecības starp šiem zvaigznāju pārstāvjiem veidosies lieliski, tāpēc nav jāmeklē iemesli, lai attiecību statusa maiņu atliktu uz citu reizi – to vienkārši nav. Ģimenes Ūdensvīri būs arī harmonijā un sapratnē ar saviem dzīvesbiedriem.

Auns

Auna emocijas būs pašā virsotnē. Tāpēc uguns zīmes īpašnieki bieži var izraisīt konfliktus ar savu dvēseles palīgu. Lai no tā izvairītos, zvaigznēm ieteicams savu enerģiju fokusēt citā virzienā. Tāpat Auns bez nožēlas var pārraut sen novecojušas saites.

Bet viņi kļūs vienkārši neatpazīstami, un viņu apkārtnē šāda maģiska reinkarnācija tiek uztverta “ar sprādzienu”. Interesantas personības piesaistīs Auns. 2021. gada decembra otrā puse atnesīs jaunus draugus un mīlestību uz uguns zīmēm.

Visas problēmas atkāpsies fonā. Vientuļais Auns satiks cilvēku, kurš kļūs par mūža mīlestību.

Šis periods Aunam ir īstais brīdis, lai pabeigtu kādu posmu personisko attiecību jomā, piemēram, pārceltos pie sava dvēseles radinieka vai pat noformētu attiecības juridiski

Galvenais nebaidīties. Pretējā gadījumā Auns riskē zaudēt daudz nenovērtējama laika, tērējot to šaubām.

Strēlnieks

Strēlnieks decembra otrajā pusē sapratīs attiecību patieso nozīmi, un daži iegūs pieredzi, reizēm sāpīgu. Viņi saprot, ka nopietnas jūtas ir mūžīgas, taču tās ir tik reti.

Un viņi rūpīgi un rūpīgi pievērsīsies jautājumam par mīļotā cilvēka izvēli. Īpašnieki atradīs savu dvēseles palīgu.

Viņiem tas būs viegli un vienkārši. Astrologi iesaka attiecībās nemeklēt mīnusus un nešaubīties par izvēli, bet pieņemt partneri ar visiem viņa trūkumiem.

Tā kā šis periods paredz ļoti labas prognozes mīlas frontē. Harmonija un miers attiecībās valdīs ilgi un pat, iespējams, mūžīgi.

Lasi vēl: Izvēlieties nākotnes pulksteni un uzziniet, kāds liktenis jūs sagaida

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment