Mūžīgi nelaimīgs: kuras zodiaka zīmes, sūdzas visvairāk par savu dzīvi

Lai gan sūdzēties par dzīvi nav labākā stratēģija, daudziem cilvēkiem patīk ik pa laikam nedaudz pasmieties. Astrologi atzīmē, kuras zodiaka zīmes pārāk bieži pauž savu neapmierinātību.

Vēzis

Šīs Ūdens zīmes pārstāvji ir ļoti emocionāli cilvēki. Dažreiz viņi vairs nespēj kontrolēt savu pieredzi un rīcību vai apspiest sliktās sajūtas. Tomēr par to nedusmojies uz Vēzi. Tas ir viņa veids, kā paust uzticību cilvēkam un vēlmi attīrīties no negatīvo emociju pārmērības. Sūdzības viņam ir sava veida izkraušanas psihoterapija. Vēzis bieži kļūst dusmīgs par citu cilvēku neizpratni un netaisnību.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir atbildīgi par emociju sfēru un mājām, kā arī mīl drošību. Ja Vēzim ar to nepietiek vai viņš vēl nav izveidojis savu omulīgo ligzdu, viņš var sākt kurnēt par dzīvi, tiklīdz pamet savu komforta zonu. Ir arī vērts atzīmēt, ka šai zodiaka zīmei piemīt spēja iejusties citā cilvēkā un dot labus padomus.

Skorpions

Skorpionam tuvi cilvēki viņam ir ļoti svarīgi, un viņš nevēlas viņus vainot savās grūtībās vai krist uz nerviem. Taču, kad kaut kas noiet greizi vai ne pēc plāna, Skorpions nespēj savaldīt savas negatīvās emocijas un sāk sūdzēties par ierobežojošo situāciju un neveiksmēm, kas viņu piemeklējušas. Tomēr jāatceras, ka Skorpions ir viena no apņēmīgākajām un niknākajām Zodiaka zīmēm. Viņš netērēs daudz laika vaimanām un izstrādās rīcības plānu, kā izkļūt no šīs nepatīkamās situācijas.

Lasi vēl: Maija mēnesis ir mīlestības un pašrealizācijas mēnesis

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment