Zodiaka karma: vienam no viņiem vissvarīgākais ir iemācīties uzticīgi kalpot citiem cilvēkiem

Karma ir Visuma likums, tāpat kā gravitācija vai universālās gravitācijas likums. Šāda cilvēka rīcības seku uztvere ir cēloņu un seku likums. Starp citu, katrs cilvēks ir atbildīgs par savu rīcību un to sekām atkarībā no Zodiaka zīmes, zem kuras viņš ir dzimis.

Auns

Auns gandrīz visu savu dzīvi cenšas atrast dzīves jēgu un noteikt tās patieso vērtību. Viņš uzskata, ka jo vairāk viņš piedzīvo un cenšas, jo vairāk uzzina par sevi. Problēma ir tā, ka bieži Auns kļūst aizņemts ar savu personu un sāk domāt, ka viņš patiešām nav neviens. Galvenais padoms šai zīmei ir būt, nevis meklēt. Ir jāmēģina saprast, kas viņu spiež uz savtīgiem un ļauniem darbiem, un jādomā par sekām. Ja tas izdosies, dzīve būs droša un laimīga. Galvenais, kas Aunam jāatceras, ir tas, ka pacietība un bezdarbība nav viens un tas pats. Ja jūs nesasteigsiet lietas, viss izdosies ātrāk.

Vērsis

Lai Vērsis sasniegtu harmoniju ar sevi, viņiem jāiemācās sevi vairāk mīlēt un būt pateicīgiem par visu, ko dzīve sniedz. Viņiem jācenšas izkopt savas dvēseles labās īpašības un attīstīt patiesas vērtības. Vērsim materiālā bagātība ir svarīgāka nekā citām zīmēm. Tomēr šeit ir pretruna: jo vairāk Vērsis tiecas pēc materiālās bagātības, jo vairāk liktenis viņu soda. Ir arī noderīgi zināt, ka līdzsvarota vajadzība atklāj tās pozitīvās īpašības. Tiklīdz viņi iegūs pārliecību par sevi un sāks dzīvot harmonijā ar sevi, materiālā bagātība tikai pieaugs.

Dvīņi

Dvīņi piedzimst ar dualitātes sajūtu un izpratni, ka labajam un ļaunajam ir jāsadzīvo viņos. Viņiem ir svarīgi iemācīties darīt to, kas viņiem šobrīd ir svarīgi. Viņi ir atvērti visam uzreiz: nepabeidzot vienu lietu, viņi ir gatavi sākt citu, dzīvot ar vienu cilvēku – flirtēt ar citu, ja viņiem tas šķiet interesantāk. Sliktākais viņiem ir garlaicība. Ja Dvīņi nemācēs tikt galā ar grūtībām un atrast kopīgu valodu ar sevi, viņi riskē palikt vieni bez aprūpes.

Ūdensvīrs

Mājas Vēzim ir vissvarīgākās. Tikai tur viņš jūtas droši. Galvenā Vēža problēma ir pašapziņas trūkums. Viņš uztraucas, ka viņam var nepietikt naudas, lai samaksātu par kafejnīcu vai veikalu, ka viņš nav īpaši talantīgs, izskatīgs, vesels utt. Baiļu dēļ viņi bieži vēršas pie Visvarenā, cerot uz aizsardzību. Pirmkārt, viņiem jātiek galā ar savu aizvainojumu, kas var likt viņiem zaudēt saikni ar saviem bērniem. Vēzis, kurš prot vadīt emocijas, var kļūt par īstu savas jomas profesionāli.

Lasi vēl: Maija mēnesis ir mīlestības un pašrealizācijas mēnesis

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment