Zodiaka karma: vienam no viņiem vissvarīgākais ir iemācīties uzticīgi kalpot citiem cilvēkiem

 

Lauva

Lauvam galvenais ir iemācīties nesavtīgi kalpot citiem, tad viņš varēs kalnus gāzt. Visas Lauvu problēmas izriet no viņa spītīgā ego, kuram viņš pastāvīgi ļaujas. Dominējošā augstprātība aizskar citus cilvēkus un ir visu problēmu avots. Pārliecība par sevi ir laba īpašība, bet ne tad, kad jūsu pārākums ir vissvarīgākais. Lauvai var palīdzēt tikai mīlestība, tikai mīlestība var likt viņam atteikties ne tikai no spītīgā dzīvesveida, bet arī daudzām citām lietām. Tikai tad viņš kļūs patiesi stiprs. Pazemība paver ceļu uz augstāku spēka avotu. Tāpēc, protams, nav vērts upurēt ne enerģiju, ne spēkus, lai iespaidotu.

Jaunava

Pārsteidzoši, bet sīkums un bezkaunība palīdz Jaunavai ieraudzīt pasaules pilnību. Viņi it visā meklē trūkumus, kritiski raugās uz dzīvi un šajā procesā tikai nodara sev pāri. Ja Jaunava strādā tikai, lai nopelnītu vairāk, viņa nopelna sev negatīvu karmu. Jaunavai ir ļoti svarīgi arī saprast, ka visiem cilvēkiem ir tiesības kļūdīties un viņus par to nevajadzētu vainot. Neuzticēšanās sev, aizvainojums, neiecietība, aizkaitināmība ir pazīmes, ka dari nepareizi. Vērojiet citus ar mieru un mīlestību, un jums dzīvē veiksies daudz veiksmīgāk.

Svari

Svari katrai situācijai pieiet ar atvērtu prātu un vienmēr atrod pareizo risinājumu. Bet pats interesantākais ir tas, ka konflikta laikā viņi nomierinās. Svari ir estēti un vienkārši apsēsti ar savu izskatu. Viņu bailes ir vientulība, tāpēc šī zīme vienmēr meklē attiecības un atrod savu “es” tikai blakus citam cilvēkam. Svariem jāiemācās būt neatkarīgai vienībai, un tad viņu dzīvē iestāsies harmonija it visā.

Skorpions

Skorpionam ir liels spēks un viņš vienmēr ir izvēles priekšā: attīstīt savas labākās īpašības un palīdzēt citiem vai iznīcināt citu paveikto. Ja viņš daudzās lietās saskata tikai labo un dzīvos pozitīvi, viņš ne tikai iegūs spēka un enerģijas pārpalikumu, ar ko varēs dalīties ar sev tuviem cilvēkiem. Galvenās bailes ir nespēja ietekmēt situāciju. Viņš ir ļoti jūtīgs un neaizsargāts – ātri atriebjas, taču jāatceras, ka viss, ko viņš dara, atgriežas kā bumerangs. Skorpionam jābeidz visu kontrolēt, tad visas situācijas attīstīsies vislabākajā iespējamajā veidā.

Lasi vēl: Kā zodiaka zīmes pāriet no mīlestības uz naidu

Šķir trešo lapu, lai turpinātu lasīt

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment