Zodiaka karma: vienam no viņiem vissvarīgākais ir iemācīties uzticīgi kalpot citiem cilvēkiem

 

Strēlnieks

Strēlnieks vienmēr jūtas lieliski un saprot, ka kāds augstāks spēks viņu ved cauri dzīvei. Kādu dzīves posmu viņš dzīvo bezjēdzīgu dzīvi, taču tieši šis laiks viņam palīdz saprast, kas ir dzīves jēga un uz ko tiekties. Strēlniekam ir jāpārvar aizraušanās ar baudu un jāizkopj paškontrole. Lai būtu harmonijā ar sevi un pasauli, viņam jāsaprot, ka patiesa brīvība vienmēr ir cilvēkā.

Mežāzis

Šai zīmei jāiemācās kontrole un paškontrole. Savaldība ir spēja uzkrāt spēkus, kas vēlāk palīdzēs atbrīvoties no negatīvām emocijām un sākt izturēties pret visiem laipni. Pats svarīgākais ir iemācīties pieņemt sevi tādu, kāds esi – tā ir Mežāža panākumu atslēga. Neaizmirstiet par savu humora izjūtu, jo tas palīdzēs jums būt interesantam citiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs uzskata, ka viņš nav tāds kā citi un var dzīvot tā, kā vēlas. Savu karmisko uzdevumu viņš izpildīs tikai tad, kad iemācīsies tikt galā ar neiecietību. Viņš no cilvēkiem sagaida daudz, un, ja viņš to nesaņem, ir ļoti vīlies, gandrīz līdz depresijai. Ūdensvīram jāatrod robeža starp spītību un neatlaidību. Pirmā lieta, kas jādara, ir pārtraukt vilšanos citiem cilvēkiem.

Zivis

Zivis ir gatavas darīt visu, lai izskatītos pēc laba cilvēka. Viens no izaicinājumiem, ar ko viņi saskaras, ir beigt spēlēt pašaizliedzību, bet otrs ir beigt melot. Ja jūs neesat pieķerts melos, tas nenozīmē, ka viss ir kārtībā – karma ir sabojāta. Atcerieties, ka vienīgā persona, par kuru esat atbildīgs, esat jūs pats. Esiet godīgi pret sevi, un pasaule mainīsies uz labo pusi.

 

Lai ko arī teiktu jūsu horoskops, jūs vienmēr varat mainīt savu karmu uz labo pusi. Vajag tikai sakopt galvu un būt pozitīvam, nevis uzkrāt aizvainojumu, attīrīt ķermeni un telpu sev apkārt un, protams, darīt labus darbus.

Lasi vēl: Mūžīgi nelaimīgs: kuras zodiaka zīmes, sūdzas visvairāk par savu dzīvi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment