Mūzikas un mākslas festivāls “Komēta” izsludina pieteikšanos māksliniecēm, mūziķēm un lektorēm

Foto: Festivāls Komēta

Mūzikas un mākslas festivāls “Komēta” līdz 25. februārim aicina pieteikties mūziķes, mākslinieces, dīdžejas, dejotājas, lektores un cirka mākslinieces pieteikties un kļūt par daļu no festivāla programmas.

“Kā ierasts, mēs aicinām dažādu kultūras un radošo nozaru pārstāvjus iesaistīties festivāla Komēta programmas veidošanā. Pieteikties aicināti ir visi, kas, izlasot mūsu manifestu, gribētu dalīties ar savu talantu, aizraušanos vai hobiju ar festivāla Komēta apmeklētajiem Daugavgrīvas cietoksnī jūlija beigās. Šogad festivāla programmas veidošanas procesā lielāku uzmanību pievēršam līdzsvarotākai dzimumu pārstāvniecībai, tāpēc īpaši silti aicinām pieteikties sievietes,” stāsta festivāla pārstāve Liene Jurgelāne.

Radošo apvienību pārstāvji dalībai festivālā var pieteikties šeit.

Festivāls ir nekomerciāls, tā mērķis nav gūt peļņu, visi iegūtie līdzekļi tiks izmantoti festivāla norises nodrošināšanai un Daugavgrīvas cietokšņa attīstībai.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad festivāla programmu veidos vairāki ciemati – skatuves. Programmā iesaistīties vairāki dīdžeji, mūziķi, aktīvisti, lektori, cirka mākslinieki un radošās apvienības no visas pasaules. Festivāla programma tiks izziņota maijā.

Biļetes iepriekšpārdošanā par “agro putnu” cenu 30 eiro vērtībā varēs iegādāties līdz pat maijam Bezrindas.lv. Līdz ar festivāla programmas izziņošanu maijā, biļetes maksās 40 eiro, savukārt festivālā pie ieejas – 50 eiro. Pērkot grupas biļeti piecām personām, vienas biļetes cena ir 24 eiro. Festivāla apmeklējums svētdienā nemainīgi būs bez maksas. Festivāla 2019. gada plakāta – mākslas darba autors ir Paulis Liepa.

Festivāls radās 2016. gadā, kad, sapņojot par kultūras notikumu, kur mūzika, māksla un cilvēki ir līdzsvarā ar dabu, radās “Komēta”. Informācijai par pasākuma programmu, “open call” māksliniekiem un citām festivāla norisēm ir iespējams sekot līdzi mājaslapā festivalskometa.lv, kā arī “Komēta” sociālajos medijos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment