Nauda, darbs, mīlestība, ģimene… Astroloģiskās mājas un zodiaka zīmes

12 mājas, 12 zodiaki – acīmredzot tā ir cilvēka “piedzimšanas jēga”?

Katra astroloģiskā māja atbilst noteiktai mūsu eksistences zonai, planētām, kas mūsu dzimšanas brīdī atrodas dažādās astroloģiskajās mājās. Tie nosaka dažādus mūsu personības aspektus. Lai uzzinātu, kuras planētas atrodas jūsu astroloģiskajās mājās, jums jāzina sava dzimšanas diagramma.

 

Astroloģiskās mājas, kādu lomu tās spēlē? Kāda jēga?

Vai esat kādreiz dzirdējuši par astroloģiskajām mājām? Zodiaks ir sadalīts divpadsmit mājās, un katra atbilst jūsu dzīves jomai. Tie ir nauda, ​​darbs, mīlestība, ģimene un daudzi citi mūsu ikdienas dzīves aspekti. Rēķinot no jūsu dzimšanas brīža, tiem ir ļoti svarīga loma, lai labāk izprastu jūsu personību un nākotni.

Pirmā māja astroloģijā -Auna zīme ()

Māja atbilst zīmei – Auns. Tas atspoguļo “dziļo Es”, kā arī cilvēka uzvedību un dzīvības spēku. Tas ir arī mūsu izskats. Tas ir svarīgs astrālās kartes elements.

Piemērs: Cilvēkam ar šo māju Vērsī, tāpēc, būdams Vērša augšupejošs, bieži būs diezgan spēcīgs ķermenis, dažreiz masīvs un izstaro spēku. Mēs īsumā redzēsim, ka šī ir “enkura” persona, kas stingri stāv uz kājām. Viņa kājas ir zemiskas un spēcīgas. Jebkurā gadījumā tas reti būs slaids un trausla izskata cilvēks.

Otrā māja astroloģijā – Vērša zīme (nauda, ​​darbs, bagātība)

Tieši viņa virza mūsu attieksmi pret naudu un materiālajiem labumiem, to apsaimniekošanas veidu un nozīmi mūsu dzīvē. Tas norāda uz mūsu finansiālo nākotni, mūsu bagātību vai mūsu neveiksmēm.

Trešā māja astroloģijā – Dvīņi (intīma vide, nelieli ceļojumi un mācības)

Tas atspoguļo komunikāciju. Tie. mūsu veids, kā izteikt sevi un savu ikdienas vidi. Tie ir brāļi, māsas, kolēģi, māsīcas utt. Tas atspoguļo mūsu attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, taču dzīves uzspiestas un neizredzētas, izņemot mūsu vecākus. Kad mēs izvēlamies savus draugus, tos pārstāv arī cita Māja.

Māja sniedz arī informāciju par izglītību no pamatskolas līdz vidusskolai un mācīšanos globālā nozīmē. Tā ir arī nelielu braucienu, īsu braucienu, transportlīdzekļu māja.

Ceturtā māja astroloģijā – Vēža zīme (ģimene, māja, iedzimtība, tēvs)

Tas iezīmē ģimeni, cilvēka saknes un daudz stāsta par viņa mājām. Vienalga, vai tās ir viņa mājas vai tā, ko viņš radīs, kā arī par bērnību. Astroloģiskā māja IV arī bieži attēlo tēvu, īpašumu, vidi.

Piektā māja astroloģijā – Lauva (mīlestība, vaļasprieki, bērni un radošums)

Viņš stāsta par mūsu neoficiālo mīlestību, mūsu attiecībām ar prieku, mūsu mīlestību, vaļaspriekiem, talantiem, mūsu bērniem. Kuri jau ir dzimuši vai topošie. Tas var arī apzīmēt veiksmi spēlēs, teātrī, izglītībā, estētikā, mākslā, radošumā un brīvajā laikā.

Piemēram, ja cilvēks uzdod jautājumu par vīru un mīļāko, tad šajā gadījumā vīru pārstāvēs astroloģiskā māja 6, bet mīļāko – astroloģiskā māja 5.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada jūnijam Zodiaka zīmēm: lielisks mēnesis gandrīz visiem, izņemot…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment