Nauda, darbs, mīlestība, ģimene… Astroloģiskās mājas un zodiaka zīmes

 

Sestā māja astroloģijā – Jaunava (ikdiena, ikdienas darbs, kolēģi un veselība)

Tas mums daudz māca par subjekta ikdienas dzīvi un viņa uzvedību darba kontekstā. Tas attiecas arī uz veselību, nelielām nesvarīgām slimībām. Tas var atspoguļot darba vietu, ieradumus darbā, bet ne ambīcijas, karjeru, ko pārstāv māja 10. Tas attiecas arī uz veselību vai iespēju strādāt veselības aprūpē un apkalpot citus. Tā ir arī mājdzīvnieku māja.

Septītā māja astroloģijā ir Svaru zīme (arodbiedrības, laulība, līgums un attiecības ar citiem)

Tas ir ļoti svarīgi, lai noteiktu attiecības ar citiem, mūsu uzvedību un mūsu uztveri par citiem. Vai tas būtu laulātais, dzīvesbiedrs vai biznesa partneris. Viņš pārstāv mūsu asociācijas, mūsu partnerības, mūsu alianses. Turklāt, ja šī māja kādā brīdī saņem negatīvus aspektus, varam redzēt, piemēram, šķiršanās risku.

Astotā māja astroloģijā – Skorpiona zīme (kaislības, metamorfozes, nāve, pārbaudījumi un seksualitāte)

Tas attiecas uz lielām eksistenciālām krīzēm, kas izraisa lielus satricinājumus mūsu dzīvē. Tas var būt mantojums, tiesas prāva, bet arī par seksualitāti, varu vai pat slēptām lietām. Vārdu sakot, viss, kam ir tumšā puse. Šī ir mūsu dzīves pieredzes mājvieta. Māja, kas informē mūsu attiecības ar pēcnāves dzīvi un nāvi.

Devītā māja astroloģijā – Strēlnieka zīme (ceļojumi, garīgums, svešinieks)

Tas nonāk personības psiholoģiskajā sfērā. Tas norāda uz lieliskiem ideāliem, lieliem ceļojumiem, gan fiziskiem, gan garīgiem. Un tas atspoguļo augstāko izglītību. Viņš pārstāv arī astroloģiju, reliģiju, valstu kultūru, filozofiju, meditācijas un relaksācijas tehnikas, mūsu attiecības ārzemēs.

Desmitā māja astroloģijā – Mežāža zīme (sociālie panākumi, profesionālais liktenis un māte)

Tas iemieso cilvēka karjeras attīstību, viņa ambīcijas pret savas izcelsmes vidi un sasniegumus sabiedrībā. Tas ir saistīts ar auditoriju un slavenību potenciālu. Tas ir sociāls un profesionāls liktenis. Viņa arī pārstāv māti.

Vienpadsmitā māja astroloģijā – Ūdensvīra zīme (draudzība, kolektīvi projekti, atbalsts un aizsardzība dzīvē)

Tas iepazīstina ar mūsu draugiem un informē mūs par mūsu atbalstu un to, vai mēs kaut kādā veidā gūstam labumu no atbalsta dzīvē, no laimīgas zvaigznes.

Divpadsmitā māja astroloģijā ir Zivju zīme (ienaidnieki, problēmas, vientulība, noslēpumi)

Tas attiecas uz jūsu “iekšējo Es”. Arī uz pārbaudījumiem, ar kuriem saskaramies dzīvē, pret slēptiem ienaidniekiem un nopietnām slimībām. Šī ir māja, kas attiecas uz visām ieslodzījuma vietām – slimnīcām, klosteriem, cietumiem utt.

 Lasi vēl: 5 egoistiskākās zodiaka zīmes, kuras domā tikai par sevi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment