Naudas horoskops 2022. gada maijam: visām Zodiaka zīmēm

Maijs būs grūts mēnesis gandrīz visās dzīves jomās, taču būs arī patīkami brīži. Ja vēlaties sasniegt augstus rezultātus, jums ir jāizmanto visas iespējas finanšu jomā.

Auns

Auns maijā astrologiem pirmām kārtām ieteicams sekot saviem vārdiem. Ja jūs sakāt pārāk daudz, Plutons to neatstās tāpat vien. Aptumsumu koridors mēneša pirmajā pusē var nest arī nestabilu enerģiju: apstākļi var strauji mainīties, un nauda būs nepieciešama visnepiemērotākajā brīdī. Speciālisti iesaka neuzņemties jaunus sarežģītus projektus un nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Vērsis

Vērsim vispirms jābeidz uztvert katru negatīvo ziņu un plānu izjaukšanu kā pasaules galu. Būs grūti strādāt komandā: būs ļoti grūti nonākt pie kopsaucēja ar vadību. Pēc iespējas mazāk jālūdz partneru un kolēģu atbalsts. Diemžēl Vērsis uz kādu laiku var atstāt motivāciju. Tikai pilnīga ārkārtas situācija palīdzēs kļūt aktīvākam un sākt strādāt ar pilnu atdevi.

Dvīņi

Dvīņi mēneša sākumā atstās finansiālu veiksmi, jo Plutons un Venera bloķēs Merkura pozitīvo enerģiju. Ap 5.-7.maiju situācija sāks atjaunoties. Mēneša otrā puse būs daudz mierīgāka nekā pirmā. Dvīņi pavasari varēs noslēgt uz labvēlīgas nots. Maija beigās vari veikt dārgus pirkumus, un mēneša pirmajā pusē kartes un skaidru naudu labāk nolikt prom no acīm, lai nerastos kārdinājums.

Vēzis

Vēžu efektivitāte maijā būs maza. Panākumi un nauda piesaistīs darbu viskoncentrētākajā režīmā. Jaunu ideju realizāciju un virzīšanu labāk atlikt uz mēneša beigām. Šīs Zodiaka zīmes cilvēkiem būs nepieciešama atbildība. Viņiem vajadzētu arī izvairīties no vairākuzdevumu veikšanas. Finansiālā ziņā jums nevajadzētu paļauties uz palīdzību no malas. Jo vairāk Vēži pieliks pūles uz labklājību un pārpilnību, jo stabilāks būs viņu finansiālais stāvoklis. Jums vienkārši jātic sev un nezaudējiet drosmi.

Lauva

Plutona retrogrāda kustība Lauvām sola konfliktus darbā un vispār biznesa un finanšu jomā. Var būt arī kļūdas un zaudējumi. Pēdējā pavasara mēnesī diez vai var paļauties uz sesto sajūtu, uz laimīgu apstākļu salikumu un apkārtējo sapratni. Labākais veids, kā šobrīd noturēties virs ūdens, ir palikt otrajā plānā un nekam neiejaukties. Naudas pieplūdums Lauvām nodrošinās darbu pie rezultāta, kas prasa skaidrību un konkrētību, uzmanību detaļām.

Jaunava

Spēcīgā Merkura periodā Jaunavu dzinējspēks būs ambīcijas un radoša degsme. Jebkuri plāni, radošas idejas, piedzīvojumi un izšķiroši soļi viņiem noteikti nesīs panākumus un uzmundrinājumu no vadības. Pats galvenais, lai soļi būtu pārdomāti līdz mazākajai detaļai, un ambīcijas nepārkāpj visas robežas. Naudas taupīšana Jaunavas palīdzēs izveidot iepirkšanās plānu, pie kura ir vērts pieturēties: emocionāli pirkumi riskē iesist robu budžetā.

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 2022. gada 2. līdz 8. maijam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment