Trīs zodiaka zīmes, kurām dramatiski veiksies 2022. gada maijā

2022. gada maijs būs ļoti grūts laiks, tomēr tas nenozīmē, ka veiksme mūs pilnībā ignorēs. Tomēr ir pazīmes, kas būs nedaudz vieglākas nekā visi pārējie. Tas ir par viņiem, kas tiks apspriests šajā rakstā.

Šis mēnesis paies galvenokārt negatīvās Veneras Aunā un pozitīvā Jupitera paspārnē tajā pašā zīmē. 2. datumā Venera pāries Aunā, bet 10. datumā viņai pievienosies Jupiters. Pamatojoties uz šiem notikumiem, astrologi izdarīja secinājumus par to, kurš no visiem būs laimīgākais. Pat ja esi laimīgo sarakstā, tomēr izmanto veiksmes piekariņus, jo maijs solās būt grūts.

Vēzis

Vēžiem Jupitera dēļ ļoti paveiksies. Šī planēta viņus ietekmē visvairāk. Tas nozīmē, ka no 10.maija Vēžiem sāksies ļoti svarīgs un liktenīgs periods. Tas galvenokārt skars ģimenes, mīlestības, attiecību sfēru. Jupiters padarīs mūs labākus un pateiks, kā atrast pieeju jebkurai personai.

No 10.maija līdz 27.oktobrim sāksies periods, kad ģimenei, draugiem, kolektīvam darbā būs ļoti liela nozīme cilvēku dzīvē. Vēži ir ļoti atkarīgi no šīs jomas, tāpēc viņiem pavērsies visi iespējamie ceļi uz laimi. Visticamāk, vientuļajiem Vēžiem izdosies atrast dvēseles radinieku, izveidot ģimeni un pacelt esošās attiecības augstākā līmenī.

Lasi vēl: Viņi jūt melus: 5 zodiaka zīmes, kuras nevar apmānīt

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment