Trīs zodiaka zīmes, kurām dramatiski veiksies 2022. gada maijā

Skorpions

Astrologi Skorpionus iekļāvuši veiksmīgāko zodiaka zīmju sarakstā, jo Venera šos cilvēkus ietekmē ārkārtīgi nenozīmīgi. Negatīvi noskaņota Venera viņiem vienmēr nāk par labu, jo viņas gandrīz neuzsūc viņas negatīvismu. Kamēr lielākā daļa cilvēku būs ļoti slinki, Skorpioni, gluži pretēji, uzmundrināsies un sāks tiekties pēc uzvarām visās frontēs. Šis būs ļoti gaišs un pozitīvs mēnesis, kurā šīs Zīmes pārstāvjiem veiksies gandrīz viss.

Cilvēki izturēsies viens pret otru, bet, ja Skorpioni spēs paturēt sevī negatīvo domu un negatīvās enerģijas straumes, tas nāks par labu. Būs vieglāk ignorēt uzbrukumus jūsu virzienā.

Strēlnieks

Strēlniekiem, atšķirībā no Skorpioniem un Vēžiem, veiksies uzreiz divos virzienos. Negatīvā Venera viņus pārāk neietekmē, un pozitīvais Jupiters ietekmē gandrīz tikpat daudz kā Vēži. Izrādās, ka Strēlnieki ir uzvarētāju pozīcijās visās frontēs. Maijā viņiem Jupitera dēļ sāksies pārsteidzoši labs laiks flirtam un randiņiem. Savukārt Venera dos spēku un enerģiju, kā arī palīdzēs pārvarēt aizvainojumu, dusmas un attīrīties no nepatīkamām atmiņām. Tas nozīmē, ka maijā šīs Zīmes cilvēki kļūs par vispieprasītākajiem, harizmātiskiem un burvīgākajiem.

Arī biznesa sfērā Strēlnieki saņems lielu pozitīvā, motivācijas lādiņu no zvaigznēm un planētām. Šeit ir vērts pateikt paldies vispirms Venērai. Šī planēta to darīs. Tad Strēlniekam nebūs jāmeklē motivācija virzīties uz priekšu. Viņiem būs daudz enerģijas un pacietības.

Lasi vēl; Naudas horoskops 2022. gada maijam: visām Zodiaka zīmēm

Leave a Comment