Neptūna zīme: kas tas ir un kāpēc tā ir ne mazāk svarīga kā zodiaka zīme

Visticamāk, jūs zināt savu saules zīmi – to, kuru mēs parasti saucam par jūsu zodiaka zīmi. Bet vai zinājāt, ka bez Saules zīmes jums ir arī Neptūna zīme?

Saules zīmi (vai zodiaka zīmi) nosaka Saules atrašanās vieta debesīs jūsu dzimšanas dienā. Neptūna zīmi nosaka arī tā atrašanās vieta debesīs tajā brīdī. Jūs varat uzzināt, kur Neptūns atradās jūsu dzimšanas brīdī, izmantojot jebkuru astroloģisko tiešsaistes pakalpojumu, vienkārši ievadot dzimšanas gadu.

Kāpēc ir vērts zināt ne tikai zodiaka, bet arī Neptūna zīmi? Astroloģijā šī planēta ir atbildīga par garīgumu, intuīciju, šarmu, glamūru, greznību un spēju atrast izeju pat šķietami bezcerīgās situācijās.

Neptūns tiek uzskatīts par vienu no ārējām planētām, kas nozīmē, ka tas pārvietojas lēni un ietekmē globālākas dzīves jomas nekā iekšējās planētas, piemēram, Merkurs un Venera. Iekšējās planētas biežāk maina zīmes, jo tās pārvietojas ātrāk un ātrāk ietekmē mūsu ikdienas dzīvi. Starp citu, mēs jau rakstījām par Merkura un Veneras zīmēm.

Savukārt Neptūns katrā zīmē pavada aptuveni 14 gadus (retrogrādās periodos ar periodiskiem “iestatījumiem” blakus esošajās zīmēs), un viņam ir nepieciešami 160 gadi, lai izietu cauri visam zodiaka lokam. Vēl 2012. gadā Neptūns iegāja Zivju zīmē un paliks tur līdz 2026. gadam. Un pirms tam viņš bija Zivju zīmē jau 1826. gadā.

Tātad zīme, kurā Neptūns atradās tavā dzimšanas gadā, simbolizē to, kā tu rīkojies ar savu potenciālu, kā tu izrādi radošumu, vai tev ir nosliece uz mistiku, kā ir ar tavu garīgo dzīvi. Viņš arī stāsta par to, kā jums klājas ar līdzjūtību, attieksmi pret sevi un piedošanu citiem cilvēkiem.

Lai noteiktu savu Neptūna zīmi, varat izmantot jebkuru bezmaksas tiešsaistes astroloģisko pakalpojumu vai apskatīt tālāk norādītos gadus.

Tā kā Neptūns jau sen atstāja vairākas zodiaka zīmes un tajās ienāks tikai pēc dažiem gadiem, mēs vienkārši norādīsim šīs nepilnības. Maz ticams, ka uz tiem iekritīs jūsu dzimšanas gads. Neptūns Aunā (1862-1875, 2025-2039), Vērsī (1875-1888, 2039-2052), Dvīņos (1888-1902, 2052-2065), Vēzī (1902-1915, 2068). (1915–1928, 2078–2092). Tagad aplūkosim tuvāk citas zīmes.

Neptūns Jaunavas zīmē
1915–1928, 2078–2092

Neptūns šajā zīmē ļauj tā īpašniekam iegūt kādu augstāku garīgo patiesību, realizēties caur radošumu un saskatīt skaistumu pavisam vienkāršās lietās. Sarežģītos dzīves periodos šādiem cilvēkiem palīgā nāk iztēle, tieksme pēc kārtības un principa “Atrisiniet lielas problēmas mazos soļos”.

Neptūns Svaru zīmē
1942.–1956

Šiem cilvēkiem attiecības ir sava veida garīga prakse. Viņi atrod atbalstu un risinājumus sarežģītām problēmām caur citiem cilvēkiem. Viņu prasmes diplomātijā, sarunās palīdz viņiem dzīves pagrieziena punktos, kas ietekmē daudzu likteņus. Miers, žēlastība un taisnīgums ir tas, uz ko šie cilvēki tiecas, it īpaši, ja viņu lēmumi ietekmē citus.

Lasi vēl: Cerību periods ikvienam: 2022. gada maijs: kurām no zodiaka zīmēm nesīs veiksmi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment