Taro prognoze zodiaka zīmēm nedēļai no 4. līdz 10. maijam

Iepazīsties ,ar to kas tevi sagaida veselu nedēļu.

Auns 

Šonedēļ tev ir svarīgi iekļauties esošajās struktūrās – ģimenē, iekšējā lokā, darba kolektīvā. Skaidri saproti savu vietu un savus pienākumus, veicini vispārējo labklājību un tad vari neuztraukties par savu personīgo. Lielus panākumus veido kopīgi pūliņi, pamatīgas ēkas – no daudziem atsevišķiem ķieģeļiem.

Vērsis 

Nedēļa ir pilna ar nesaprotamiem konfliktiem – bezjēdzīgi, nesaprotami iemeslu dēļ, postoši arodbiedrībām un dārgi spēku un līdzekļu ziņā. Protams, tās var uzvarēt, taču spēka izmantot trofejas un citus uzvaru augļus neatliks. Tāpēc labāk vienkārši neiesaistīties, nekrist uz provokācijām, necīnīties tikai cīņas dēļ.

Dvīņi

Tajās svarīga būs jūsu spēja uzkrāt un saglabāt personīgos resursus, kompetenti tos pārvaldīt. Ilga darba augļi, iepriekšējo darbību rezultāti, attīstītās telpas – tas viss ir jūsu, rūpējieties un izbaudiet savu labsajūtu.

Vēzis

Un jūs atpūšaties, jo šonedēļ ir daudz brīvu dienu. Bet atpūties bez ekstrēmiem sporta veidiem, klusi – brauc uz laukiem, tikai paliec mājās un guli – vienalga, jebkura nodarbe šajās dienās tev neder. Paņemiet pārtraukumu, rūpējieties par savu veselību, palieciet pasīvi.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras atšķiras ar atriebību un ļaunprātību

Lauva

Šajās dienās netiecieties pēc lieliem ienākumiem un uzvarām, esiet apmierināti ar to, kas nāks pats par sevi. Šīs dienas gandrīz pilnībā ir nedēļas nogales, vienalga, neviens nevēlas strādāt, tāpēc liekas pūles nav piemērotas – neviens tevi neatbalstīs.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment