Taro prognoze zodiaka zīmēm nedēļai no 4. līdz 10. maijam

 

Jaunava 

Visticamāk, šajās dienās jūs sagaida daudzas sīkas nepatikšanas – stulbi tēriņi ar vispārēju līdzekļu trūkumu, sliktas ziņas, nepatīkami skaidrojumi un vēl kaut kas tamlīdzīgs. Slikti ir tas, ka viss var nokrist vienlaicīgi. Tas viss ir piedzīvots, bet šobrīd ļoti sāpīgi, tāpēc stiprini savu garu.

Svari 

Un šonedēļ tevi gaida tikšanās ar skarbu, racionālu, iespējams apkalpojošu cilvēku – skaidrošanās ar policistu, jurista vai ķirurga vizīte, zvans iestādēm un bargas pavēles saņemšana. Komunikācija nav gluži patīkama, bet nepieciešama.

Skorpions

Līdz brīvdienām varēsi droši novest savas lietas līdz kādam patīkamam starprezultātam, tāpēc atpūtīsies ar vieglu dvēseli. Uzkrāt spēkus, priekšā jauni darbi, bet jau paveiktais ir ļoti patīkami.

Strēlnieks 

Šajās dienās ir labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem, radiem, lai pārliecinātos, ka ģimeniskās un draudzīgās jūtas ir stipras, ka tev patīkami cilvēki priecājas tevi redzēt un ir ar tevi uz viena viļņa. Priecājieties kopā savā tikšanās reizē.

Mežāzis 

Un pēkšņi var just, ka esi iestrēdzis – ierastajā rutīnā, ikdienā, kur viss ir pazīstams, pazīstams un šķiet tik omulīgs. Bet laiks izkāpt un riskēt, citādi sēdēsi savā purvā, un galu galā pasaulē ir pavasaris, jaunu iespēju laiks.

Ūdensvīrs 

Kamēr nav pienācis laiks tiekties uz priekšu, palieciet savās pozīcijās, šeit jūs esat tieši savā vietā, un brīdis, kad to atstāt, vēl nav pienācis. Tagad nekur nesteidzieties, viss jau ir diezgan labi.

Lasi vēl: Cerību periods ikvienam: 2022. gada maijs: kurām no zodiaka zīmēm nesīs veiksmi

Zivis

Šonedēļ centies kādu sev mīļu cilvēku iepriecināt ar uzmanības zīmi, dāvanu, komplimentu. Un ir pilnīgi iespējams, ka kāds, no kura tas būs īpaši priecīgs, vienkārši uzdāvinās jums ziedu un smaidu. Sīkums, bet jauki…

Leave a Comment