Nosauktas trīs neveiksmīgākās zodiaka zīmes

 

Ir cilvēki, kuriem patoloģiski nav paveicies. Viņi nekad neuzvar loterijā, vienmēr kaut ko zaudē un vienmēr kavē darbu dīvaināko apstākļu dēļ.

Šķiet, ka šie “laimīgie” divdesmit četras stundas diennaktī ir ārpus labvēlības ar laimi. Nejaušība? Nē, vairāk kā paraugs. Izrādījās, ka ir tādas zodiaka zīmes, kuras astrologi uzskata par patiesi neveiksmīgām.

 

Dvīņi

Grūti noticēt, bet Dvīņi ir ļoti neveiksmīgi indivīdi. Viņi pastāvīgi palaiž garām lieliskas iespējas uzlabot savu dzīvi un spītīgi nepamana acīmredzamās likteņa pazīmes. Ar visu savu vēlmi Dvīņi nevar kļūt tālredzīgāki un tālredzīgāki. Viņi noteikti palaidīs garām iespēju tikt paaugstinātam darbā vai iepazīties ar kādu ļoti labu cilvēku.

Īpašu uzmanību ir pelnījusi Dvīņu neveiksme mīlas lietās. Tā vietā, lai uzsāktu nopietnu un daudzsološu romānu, šīs zīmes pārstāvji cenšas iegrimt toksiskās attiecībās.

Simt piecdesmito reizi sadedzināti un nolēmuši, ka šoreiz būs gudrāki, Dvīņi atkal ienirst baseinā ar galvu.

Padoms: vienkārši esiet nedaudz uzmanīgāks, un veiksme jūs uzreiz pamanīs.

 

Vēzis

Mistiķi pēc būtības, Vēži gatavi no rīta līdz vakaram kabatā nēsāt sudraba pakavu un piešūt apģērbam “acīti”. Diemžēl pat šādas nopietnas darbības nedod pienācīgu rezultātu. Saulainā laikā pametot māju, Vēži noteikti nonāks negaidītā lietusgāzē. Darbā tieši no šīs zīmes pārstāvjiem uzņēmīgi kolēģi var nozagt labu ideju. Vēži prasmīgi zaudē makus un naudu, nokavē vilcienus un aizmirst izslēgt gludekli, dodoties uz laukiem.

 

Mīlestībā arī šai zīmei nav paveicies. Pirms atrast savu dvēseles palīgu, Vēžiem nāksies pārciest daudz sliktu randiņu. Taču viskaitinošākais ir tas, ka īslaicīgā veiksme, kas tik nemanāmi piezagusies Vēžiem, noteikti mainīs savas domas pašā pēdējā brīdī, nolemjot izpatikt kādam citam. Noliec malā visu savu šarmu un beidz skatīties uz dzīvi tik pesimistiski.

Lasi vēl: 6 zodiaka zīmes, kurām finansiāli veiksies 2022. gada oktobrī

Ļoti drīz Visums sajutīs tavu pozitīvo attieksmi un mainīs tavas dusmas pret žēlastību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment