Noskaidro: Kuri cilvēki, nekad neveidos harmoniskas attiecības viens ar otru

Daži cilvēki cīnās, lai izveidotu veselīgas ģimenes attiecības. Mīlestības talismani un ekspertu padomi nepalīdz. Astrologi uzskata, ka dažas zvaigznāju zīmes vienkārši nav saderīgas.

AUNS

Auniem patīk kontaktēties ar Jaunavu, viņi varētu kļūt par labiem partneriem darbā un biznesā, taču ģimenes attiecībās šādai savienībai būs daudz nesaskaņu. Jaunavas ir mierīgas un apsēstas ar kārtību. Auniem ir nepieciešama lielāka dinamika, tie ir haotiskāki. Kad kaislības izzūd, pazīmes saprot, ka tās dzīvo dažādās pasaulēs.

VĒRSIS

Visvairāk nesaderīgs ciešām attiecībām Vērsis ar Vērsi. Šādas alianses notiek, bet ļoti reti. Katrs no partneriem prasa pastiprinātu uzmanību sev un vēlas būt attiecību līderis. Un ģimene nevar izturēt divus vadītājus.

DVĪŅI

Dvīņiem ir grūti veidot attiecības ar Skorpioniem. Dvīņi ir vējaini un viņiem patīk sazināties vienmēr un ar visiem. Viņi viegli flirtē ar citiem, neieguldot tajā neko nopietnu. Skorpioni ar šādu partneru dzīvesveidu mocīs sevi un savu mīļoto (mīļoto) ar greizsirdību. Skorpioni ir ļoti izvēlīgi pret savu dvēseles biedru un diez vai piekritīs saistīt dzīvi ar Dvīņiem.

VĒZIS

Vēžiem nepatīk Lauva. Pēdējiem jābūt uzmanības centrā. Viņi mīl vicināt savu bagātību (ja ar viņu ir slikti, viņi izliksies, ka ir lieliski) un personisko attiecību skaistumu. Savukārt vēži pasargā ģimeni no svešiem skatieniem, dod priekšroku nelepoties ar naudu un netērēt to. Viņi mēģinās ievietot Lauvas viņu vietā un pateikt, kā rīkoties vislabāk. Lauvas to nevar pieņemt.

LAUVA

Nacistiski un pašpārliecināti Lauvas Zivīm nav īpaši patīkami. Zivis nevar izturēt šo cilvēku uzpūstos ego. Viņiem ir grūti pastāvīgi atrasties tuvu tiem, kas uz visiem skatās nicinoši un gaida pielūgšanu. Tas ir pret viņu humānistiskajiem ideāliem.

JAUNAVA

Strēlnieks nekad nekomunicēs ar Jaunavām. Jaunavas ir ļoti piesaistītas mājai un kārtībai, kuru pašas izveido. Savukārt Strēlnieks pēc būtības ir ceļotāji. Viņiem patīk piedzīvojumi, dinamika, viņiem jābūt aktīviem, pretējā gadījumā viņi kļūs nomākti un pašiznīcinoši. Jaunavas viņiem ir pārāk mierīgas un prasīgas.

SVARI

Svari zina, kā izlīdzināt gandrīz jebkuru situāciju, tāpēc viņiem gandrīz nekad nav spilgtu konfliktu ar kādu no zīmēm. Tāpēc viņi spēj veidot harmoniskas attiecības ar jebkuru zīmi. Ja kādam nepatīk Svari, viņš parasti ātri aizmirst par to un sāk just līdzjūtību.

SKORPIONS

Ūdensvīrs ienīst Skorpionus. Abas zīmes ir ļoti aktīvas un jautras. Šo zīmju attiecības pašā sākumā var pārvērsties par īstu jūtu vulkānu. Bet arī ātri šis vulkāns spēj pārvadāt tikai negatīvu enerģiju. Ir grūti pateikt, kāpēc viņiem ir grūti atrast kopīgu valodu. Varbūt fakts ir tāds, ka Skorpioniem ir vairāk destruktīvas enerģijas, savukārt Ūdensvīri ir vairāk “celtnieki”.

STĒLNIEKS

Strēlniekam nepatīk Jaunavas un it īpaši Mežāži. Starp šīm pazīmēm var būt draudzīgas vai biznesa attiecības, bet ne mīlestības pazīmes. Jaunavas un Mežāži ir slēgti cilvēki, Strēlnieks, gluži pretēji, mīl komunikāciju, viņiem būtu grūti uzturēt ciešas attiecības.

MEŽĀZIS

Dvīņiem nepatīk Mežāži. Dvīņi pastāvīgi pārvietojas, visu laiku sazinās ar kādu cilvēku un nevar izturēt garlaicīgus un noslēgtus cilvēkus. Un Mežāzis ir tieši tāds Dvīņu acīs. Tāpēc tuvu un jo vairāk ilgtermiņa attiecību iespējamība ir minimāla.

ŪDENSVĪRS

Vēžiem ir grūti saprasties ar Ūdensvīru, ja viņi nav viņu asinsradinieki. Varētu šķist, ka Ūdensvīrs var dot Vēžiem pašapziņu, kuras viņiem tik ļoti trūkst. Bet nē. Bieži gadās, ka Vēži, redzot, ar kādu vieglumu Ūdensvīri visu sasniedz dzīvē (kad viņiem pašiem nākas ar ar briesmīgu spēku, lai sasniegtu to pašu rezultātu), viņi izrāda skaudību.

ZIVIS

Zivīm un Svariem ir grūti saprasties. Šīs zīmes ir ļoti līdzīgas, taču tas tās šķir. Zivis un Svari ļoti mīl uzmanību un uzmākšanos. Un visi to prasīs no partnera. Un tajā pašā laikā viņi nespēj dot un dot ar tādu pašu spēku.

Kādas zodiaka zīmes ir apvienojušās jūsu ģimenē?

Lasi vēl: Daudziem tas nepatiks, bet es ilgi cietos un beigās neizturēju – aizbēgu

Avots:

blackpantera

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment