Noslēpumainā meitene, kas dzīvo bez ēdiena, bez ūdens un nejūt sāpes

 

Un arī reiz, spēlējoties pagalmā, viņa sasita lūpu, tā, ka norāva gabalu. Viņa nesteidzās stāstīt vecākiem, jo ​​nejuta sāpes. Ārsti slimnīcā sašuva brūci, pat neanestezējot.

Olīvijas mātei ir ļoti grūti piedabūt viņu ēst, jo viņa nekad nejūtas izsalkusi. Viņas māte apgalvo, ka viņa vairāk nekā gadu dzīvoja uz sviestmaizēm.

Savulaik Olīvijai nepatika parasts ēdiens. Viņas priekšroku deva piena kokteiļiem. Ja pēkšņi tās nebūtu, Olīvija nevarētu ēst tik daudz, cik gribēja. Mamma un tētis sākumā domāja, ka viņa paliks izsalkusi un ēdīs. Bet tas nepalīdzēja. Viņa vienkārši neko neēda. Vecākiem un viņas brāļiem un māsām ir jāatgādina Olīvijai ēst. Viņa vienkārši aizmirst to izdarīt.

 

Olīvijai tagad ir 13 gadi. Viņa dzīvo ļoti normālu dzīvi. Iet uz skolu, spēlējas ar draugiem. Ar tablešu palīdzību viņa var gulēt 6 stundas dienā. Tagad viņa ir atteikusies no kokteiļiem un dod priekšroku vistas zupai.

Olīvija arī izrāda mazāk emociju nekā vairums viņas vecuma bērnu. Viņa reti kad raudāja kā bērns. Reizēm Olīvija ir nežēlīga un sāpina citus. Var smagi sist vai grūst. Tā kā viņa pati sāpes nejūt, tad viņa domā, ka sāpes nejūt arī citi.

Vecākiem Olīviju bieži nākas vest pie ārstiem, jo ​​viņa nejūt, ja kaut kas sāp.

Lasi vēl: Nosauktas zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gadā: Lūk, kur slēpjas viņu noslēpums

Kā izvērtīsies Olīvijas dzīve, var tikai minēt. Cerēsim, ka slimība viņai nesīs vienīgo pozitīvo pieredzi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment