Papildus horoskops Mehdi Ebrahimi Vafa no 15. līdz 30. novembrim visām zodiaka zīmēm

 

Dvīņi

Ieteikums: iegūsti spēku un domā. Šajā periodā elementu spēki palīdzēs jums atrisināt jebkuru sarežģītības jautājumu. Bet vispirms jums ir nepieciešams domāšanas veids. Biežāk runājiet ar sevi.

Jums ir ļoti svarīgi atbrīvoties no nevajadzīgām lietām. Veltiet laiku, lai pārskatītu visas telpas sev apkārt, sakārtotu lietas un atstātu tikai to, kas jums nepieciešams. Ir nepieciešams atbrīvot enerģiju sev apkārt, lai uz atbrīvotajām vietām nāk jauna, tīra, pozitīva.

Strīdīgās situācijās iesaku izvairīties no atklātiem konfliktiem. Ģimenes lietās: ja zini, ka neesi pildījis savu solījumu, laiks to izpildīt.

Iesaku personīgos braucienus un komandējumus plānot tikai uz mēneša pēdējo dienu.

Laimīgais datums: 18. novembris

Es jūs brīdinu: vecie ļaundari apvienojas pret jums. Esi uzmanīgs. Tomēr uzvara ir jūsu.

Nelabvēlīgs skaitlis: 25

 

Vēzis

Tukšums domās, mērķiem šajā laikā jums ir kontrindicēts. Sapņojiet pēc iespējas vairāk. Nosakiet sevi pozitīvajam. Tavs laiks ir pienācis. Novembra otrā puse tev ir enerģētiski spēcīgs periods, labi, ja atrodi sevī vēlmi virzīties uz priekšu.

Tiem, kas ir aktīvi, bet rezultāta nav – noteikti iesaku meditēt, lai palielinātu koncentrēšanos uz saviem mērķiem. Manā kanālā ir vairākas meditācijas, kas var palīdzēt.

Ja jums ir ieradums kavēties, esiet uzmanīgi. Dažreiz kavēšanās nozīmē likteņa maiņu, taču tas ne vienmēr ir uz labo pusi. Esi tur, kur tev jābūt. Laiks šoreiz būs stingrs tiesnesis.

Laimīgais skaitlis: 21. un 28

Es jūs brīdinu: šajā periodā jums nav jābūt vienam. Mēģiniet būt sabiedrībā.

Nelabvēlīgs skaitlis: 27

Lauva

Sākot ar 16. datumu, jums būs aktīva baltā sērija. Tas nozīmē, ka jācenšas īstenot visus svarīgos projektus. Arī finanšu jautājumi ies augšup. Varbūt tiks atrisināts vecs strīds, par kuru esat aizmirsis. Vienīgais, kas tev šobrīd ir svarīgi, ir atlaist visas sāpes un aizvainojumu no savas sirds. Tas palīdzēs jums koncentrēties uz to, kas jums patiešām ir nepieciešams. Maldināšana un apmelošana kādreiz atklāsies.

Svarīgs!! Centieties sevi nemaldināt, jo šajā periodā viss kļūst skaidrs. Ja esi pievilts vai ja esi pievilts. Būt patiesam.

Laimīgais skaitlis: 24

Es brīdinu: tiks atklāti visi noslēpumi – jūsu un tie, kas ir saistīti ar jums. Noslēpums paliks tikai tie noslēpumi, kas ir zināmi tikai tev pašam.

Nelabvēlīgs skaitlis: 30. novembris

 

Jaunava

Labs periods ģimenei. Mēneša beigās pie tevis atnāks labas ziņas un tās asociēsies ar nelielu, bet ļoti svarīgu uzvaru. Nebaidieties, ja jums par kādu ir jāuzņemas atbildība. Tas var būt tests no augšas. Uztveriet to kā labu zīmi.

Finanses – radīsies grūtības pēkšņu izdevumu dēļ. Bet tas ir īslaicīgs un ne visiem. Vispārējā monetārā enerģija ir normāla.

Šajā laika periodā jums nav jāmeklē palīdzība nevienā jomā, jo jūs varēsiet palīdzēt sev.

Laimīgie datumi: 19. un 28. novembris

Brīdinu: īpaši 17. un 18. novembrī esi ļoti uzmanīgs, īpaši ar uzticamiem draugiem.

Nelabvēlīgi skaitļi: 26

 

Svari

Nesoli! Īpaši atbalstam. Jo šajās divās nedēļās jūs, visticamāk, nespēsiet turēt doto vārdu.

Šis novembris būs izšķirošs turpmākās attīstības izvēlē. Zīmes pārstāvji nepārprotami iedalās divos veidos: tajos, kuriem viss ir apnicis un neko nevēlas, un tajos, kuri vēlas visu, bet nezina, ko darīt.

Ja esat patiešām noguris un vēlaties klusumu, iesaku nekavēties. Pretējā gadījumā vēlāk būs grūti.

Tiem, kas nezina, ar ko sākt, padoms: sāciet ar dzīves plānu. Skaidri formulējiet savus mērķus un veidus, kā tos sasniegt. Var palīdzēt kāda pieredzējuša pieaugušā jūsu kopienas padoms.

Darba un biznesa lietās: vēlreiz pārbaudiet informāciju, pat ja avots jums šķiet uzticams.

Laimīgie skaitļi: 17. novembris

Lasi vēl: Pāvels Globa 2022. gada decembri nosauc par kardinālu izmaiņu mēnesi triju zodiaka zīmju likteņos

Brīdinu: zvaigznes liecina, ka būs zināmas grūtības. Tavs uzdevums nav mērot lielus attālumus (proti, vairāk nekā divsimt kilometru).

Nelabvēlīgs skaitlis: 25

 

Šķir trešo lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment