Pārbiedēts pāris BRĪDINA visus vecākus: Lūk līdz kam var novest “nevainīgs” hennas tetovējums!

Hennas tetovējumi var šķist kā pilnībā nevainīgs un vienkāršs veids, kā izmēģināt ko jaunu. Lielākajai daļai tā arī ir. Tomēr kāda ģimene ir piedzīvojusi patiešām smagus brīžus, jo šāds hennas tetovējums atstāja paliekošu iespaidu uz septiņus gadus veco meitu Madisoni.

Ģimene bija devusies atpūsties uz Ēģipti, kad mamma saķēra infekciju un tika nogādāta slimnīcā. Pāra dēls un meita pacietīgi un bez žēlošanās pavadīja laiku pie mammas gultas. Kā pateicībā par labo uzvedību tēvs aizveda abus bērnus uztaisīt tiem hennas tetovējumu. Madisones brālis, deviņus gadus vecais Sebastiāns, žēlojās, ka viņa tetovējums bija kodīgs, tāpēc viņi to nomazgāja.

Meitenei sākumā viss bija labi, tikai tad, kad ģimene atgriezās Anglijā, viņa sāka žēloties, ka tetovējums bija kodīgs, un vecāki ievēroja, ka uz rokas sāk parādīties sārtums.

Vecāki pavisam nobažījās, kad tetovējums sāka noklāties ar čūlām. Vecāki devās uz slimnīcu. Kad steroīdu krēms nelīdzēja, meiteni aizveda uz slimnīcu pie apdegumu speciālistiem. Ārsti meitenes čūlās atrada PPD – vielu, ko bieži vien pievieno tetovējumiem, lai tie būtu tumšāki. Tā nu sanāca, ka šajā tetovējumā bija tik daudz šīs vielas, ka tas izraisīja smagu reakciju.

Arī internetā cilvēki tiek brīdināti par tumšajām hennām, kas var būt ļoti kaitīgi.

Čūlas uz meitenes ādas bija tik biezas, ka ārstiem vajadzēja tās burtiski nogriezt, lai varētu izārstēt apdegumus zem tiem.

Pati meitene gan smago pārbaudījumu pārcieta ļoti braši.

“Viņa gribēja redzēt visu, ko ārsti dara, un mēs nevarējām viņu pierunāt skatīties citur. Viņa uzvedās ļoti labi un ārstiem teica: “Jūs vienu palaidāt garām!”” stāsta meitenes tēvs.

Līdzīgs gadījums tika piedzīvots arī šī gada aprīlī Marokā.

Avots: focus.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment