Pasaules slaveno kraukšķīgo vistiņu restorānu ķēde “KFC” laiž klajā veģetāro produktu klāstu

No šīs dienas “KFC” klientiem piedāvā jaunu produktu līniju “Veggie”, kas nesatur gaļu un ir ļoti labi piemērota cilvēkiem, kuri ikdienā atsakās no gaļas produktiem. Jaunās, augu izcelsmes produkti pieejami visos KFC restorānos Baltijas valstīs.

“Veggie” produkti sastāv no mikroproteīna, kas iegūts no fermentētām sēnēm, kas ir labs aminoskābju un šķiedrvielu avots. “KFC Veggie” produkti ir veģetāri un 100% bez gaļas, bet satur pienu un olas, tāpēc nebūs paraudzēti personām, kuras pilnībā atsakās no dzīvnieku valsts produktiem.

“Visaptverošs Eiropas pētījums liecina, ka šobrīd ir pastiprināta interese par augu izcelsmes produktiem. Es uzskatu, ka tā būs ilgtermiņa tendence, tāpēc paturam to prātā un vēlamies piedāvāt saviem klientiem iespēju izvēlēties arī alternatīvus produktus, taču ar to pašu leģendāro garšu,” komentē Mauri Dorbeks, “Apollo Group” izpilddirektors.

Līdz ar jaunā produkta ieviešanu ēdienkartē KFC piedāvā jaunu Veggie ēdienu līniju, kurā visu papildina “Veggie” filejas: “Veggie Twister tortilja”, “Veggie filejas” un “Veggie burgers”. Jaunos gardumus iespējams baudīt atsevišķi vai pasūtot komplektu, kurā ietilpst frī kartupelīši un atspirdzinošs dzēriens. Jaunumus var nobaudīt sākot no 3,35 EUR.

Leģendārā pulkveža Sandersa panējuma recepte ir nemainīga arī “Veggie” līnijas produktos, tāpēc tie saglabā leģendāro “KFC” garšu. Lai gaļas ēdieni nejauktos kopā ar veģetārajiem, mēs tos strikti nodalām, lai jūs izbaudītu patieso “Veggie” garšu.

Jaunos gardumus iespējams nobaudīt kādā no “KFC” restorāniem, kas atroda visos lielākajos tirdzniecības centros Rīgā – “Akropole Rīga”, “Akropole Alfa”, “Domina Shopping”, “Origo” un “Riga Plaza”.

Par uzņēmumu:

KFC, Yum! Brands meitas uzņēmums, ir pasaules mēroga restorānu zīmols ar bagātīgu, gadu desmitiem ilgu panākumu un inovāciju vēsturi. Plašu popularitāti guvušā uzņēmuma stāsts aizsākās ar vienu pavāru, pulkvedi Harlandu Sanderu, kurš pirms vairāk nekā 75 gadiem izveidoja ideālo vistas recepti, ko papildināja slepenu garšvielu saraksts. Šodien globālais uzņēmums joprojām seko viņa nepārspējamai panākumu formulai. To meistarīgi pavāri pašu spēkiem īsteno vairāk nekā 23 000 restorānos 140 valstīs visā pasaulē.

“Apollo Group” ir Igaunijas kontrolakciju sabiedrība. Tai pieder grāmatnīcas un kinoteātri “Apollo”, filmu izplatīšanas kompānija “Baltic Film Distribution”, sulu bāri “Blender”, saldējuma kafejnīcas “IceCafe”, sporta bāri. Tāpat uzņēmumam pieder “Vapiano” itāļu restorāni un citi veiksmīgi Baltijas mēroga uzņēmumi. Kopš 2019.gada februāra uzņēmums “Apollo Group” pārņēmis “Kentucky Fried Chicken” (KFC) zīmola franšīzes vadību Baltijas valstīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment