Pāvela Globas dienas horoskops 2021. gada 12. novembrim visām zodiaka zīmēm

Piektdiena, 2021. gada 12. novembris, būs visai drudžaina un haotiska, taču atnesīs arī pozitīvus mirkļus. Ieskaitot vairākas noderīgas un interesantas paziņas, un komunikācija sagādās patiesu prieku. Par to stāstīja slavenais astrologs Pāvels Globa.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Saspringtākā diena būs Aunam. Neskatoties uz to, jūs parādīsiet visu savu mieru un līdzsvarotību. Pateicoties tam, jums izdosies gūt panākumus un realizēt visus savus šīs dienas plānus.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim būs jāmeklē palīdzība un padoms pie radiem, mīļajiem un draugiem. Visticamāk, skats un viedoklis no malas tiešām būs pareizāks.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā dienā Dvīņiem pavērsies daudzas jaunas perspektīvas. Tev veiksies tikai tad, ja pieliksi pūles, kā arī ieklausīsies citu padomos.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šajā dienā Vēžiem būs nepieciešami izlēmīgi soļi, kā arī drosmīga sava viedokļa paušana. Nepievērsiet uzmanību vispārpieņemtajam viedoklim, aizstāviet savu līdz pēdējam.

Lasi vēl: Ko Vanga teica par koronavīrusu: viņa zināja, kad beigsies pandēmija

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām noteikti vajadzētu kontrolēt savas emocijas, tad veiksme nāks. Tikai viens jūsu neuzmanīgs paziņojums var sabojāt visus jūsu plānus un izredzes uzvarēt.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment