Pāvela Globas horoskops 2022. gadam katrai zodiaka zīmei

Lauva

Jaunajā gadā jūs jutīsieties lieliski, Tīģera enerģija jums ļoti labi palīdzēs. Gandrīz visi apstākļi, kas veidosies 2022. gadā, noteikti nāks par labu. Zvaigznes vēsta, ka tev jau ir stabils pamats nākotnei, un tāpēc šis gads var tikt veltīts mācībām un sevis pilnveidošanai, kā arī neaizmirst par atpūtu. Būs arī nelielas nepatikšanas, taču piešķiriet tām lielu nozīmi.

Jaunava

2022. gads tev iesāksies ļoti labi. Planētas sarindosies tieši tā, kā tev nepieciešams, lai īstenotu plānotās pārmaiņas savā dzīvē. Jebkurš no jūsu pasākumiem būs veiksmīgs, kas noteikti ietekmēs jūsu materiālu. Tomēr jāpatur prātā, ka jums ir jābūt aktīvākam un izlēmīgākam. Mēģiniet pārskatīt savas vērtības un prioritātes un netērējiet sevi lietām, kas jums nebūs svarīgas ilgtermiņā. Ir iespēja iegādāties jaunu īpašumu vai paplašināt ģimeni.

Svari

2022. gads jums būs priecīgs un patīkams periods, jo jūs varat gūt panākumus jebkurā savas dzīves jomā, jūs beidzot atradīsiet enerģijas avotu, lai pabeigtu tās lietas, kurām jums nav bijis spēka ilgs laiks. Tomēr zvaigznes iesaka pievērsties pašrealizācijai. Attīstiet pašdisciplīnu, neatlaidību un gribu. Arī personīgajā dzīvē viss būs kārtībā, attiecības būs tikai labi.

Skorpions

Arī jūsu dzīvē ir pārmaiņu laiks. Tomēr tas, kādas būs šīs izmaiņas, ir pilnībā atkarīgs no jums. Ja spēsi atrast sev nepieciešamo motivāciju, tad nodibini harmoniju starp ārpasauli un sevi. Kopumā tev šķitīs, ka 2022. gads būs haotisks un tev būs grūti apiet jaunus apstākļus. Zvaigznes iesaka sastādīt jaunu un skaidru plānu, noteikt sev attīstības vektoru, kā arī paļauties tikai uz saviem spēkiem, neaizmirstot būt neatlaidīgam. Personīgajā dzīvē aprīlis un novembra sākums būs ļoti veiksmīgs.

Strēlnieks

Visus labumus sev varēsi izvilkt no š.g. Jebkurš bizness, ko uzņematies, sagādās jums prieku un palīdzēs sasniegt jūsu mērķus. Visveiksmīgākais periods būs no maija līdz oktobrim. Zvaigznes atgādina vienmēr ņemt vērā savu pagātnes pieredzi. Mēģiniet labot visas savas pagātnes kļūdas un pārdomājiet savus lēmumus.

Mežāzis

Jūsu zīmju pārstāvji būs sajūsmā par gaidāmo 2022. gadu. Zvaigznes sola tev veiksmi un patiesu laimi, tu būsi 100% apmierināts ar savu dzīvi. Galvenais nosacījums tam ir neapstāties ceļā uz savu mērķi, paļaujoties uz planētu palīdzību. Turpiniet strādāt tāpat kā iepriekš. Visbrīnišķīgākais laiks būs gada pirmā puse jā, bet ne mazāk pozitīva būs arī gada otrā puse. Gandrīz katru mēnesi esmu jums sagatavojis interesantus notikumus dažādās jūsu dzīves jomās.

Ūdensvīrs

2022. gads jums pavērs gandrīz neierobežotas iespējas. Spēsi gūt panākumus jebkurā biznesā, būsi ļoti aktīvs un laimīgs gandrīz visa gada garumā. Visveiksmīgākais laiks būs no maija līdz oktobrim. Plānu būs daudz, ambīcijas vēl lielākas, taču, lai paveiktu svarīgāko tavā vietā, pareizi jāsastāda prioritātes. Rezultātu apkopošanas laiks būs gada beigas, proti, novembris-decembris. Centieties šajā laikā nesākt jaunu biznesu.

Zivis

Tavas zīmes ūdens stihija neatbildīs enerģiskajam Tīģerim, taču tas nenozīmē, ka gads tev ir sagatavojis grūtības, jo Neptūns tev palīdzēs visa gada garumā. Tu spēsi tikt galā ar jebkādām grūtībām un dzīves situācijām, kā arī pastāvīgi tiksi uzlādēts ar pozitīvu enerģiju. Jūs varēsiet motivēt sevi jebkurā jums nepieciešamajā motivācijā. Visproduktīvākais laiks tev būs gada pirmā puse. Jau iepriekš vari nomierināties, ka, pateicoties savai neatlaidībai, jau esi uzsācis pozitīvu pārmaiņu ceļu. Pateicoties tam, jūs varēsiet sasniegt to, pēc kā tiecies.

Lasi vēl: Nāks balta svītra: zodiaka zīmes, kuras tīģera gads 2022 mainīs viņu dzīvi

Leave a Comment