Pāvela Globas horoskops visām Zodiaka zīmēm nedēļai no 2022. gada 17. janvāra līdz 23. janvārim

Lauva

Ģimenē un mājās jums būs daudz problēmu, kuras būs ātri jāatrisina. Neesi prasīgs un aizkaitināms pret tuviniekiem. Nedēļas nogales piemērotas sportiskām aktivitātēm, kā arī romantiskiem randiņiem.

Laimīgās dienas – janvāris 20.23.

Esiet uzmanīgi 22. janvāris.

Jaunava

Tu spēsi izkļūt no pat mulsinošākajām situācijām. Mēģiniet novirzīt savu enerģiju konkrētu problēmu risināšanai. Nedēļas vidus piemērots saziņai ar ģimeni. Nedēļas beigās pievērs uzmanību savam mīļotajam.

Laimīgās dienas – 22.23.

Esiet uzmanīgi 20. janvāris.

Svari

Labs laiks iepirkties. Nedēļas beigās nāksies atrisināt daudz problēmu mājās un darbā. Un nedēļas nogalē jūs beidzot atpūšaties.

Laimīgās dienas – janvāris 17.20.

Esiet uzmanīgi 23. janvāris.

Skorpions

Koncentrējieties uz būtisko. Paļauties tikai uz saviem spēkiem. Esiet pārliecināts un neatlaidīgs. Ļoti drīz jūs saņemsiet atlīdzību par savu darbu. Nedēļas nogales ir lieliskas laika pavadīšanai ar ģimeni.

Laimīgās dienas – 21.23.

Esiet uzmanīgi 18. janvāris.

Strēlnieks

Darbā jums vajadzētu pareizi veidot mijiedarbību ar kolēģiem. Tas noteiks jūsu emocionālo stāvokli. Parūpējies par sevi. Tu netraucēsi pastaigām dabā.

Laimīgās dienas – 17., 22. janvāris.

Esiet uzmanīgi 23. janvāris.

Mežāzis

Nebaidieties no jauninājumiem. Esiet gatavi negaidītiem notikumu pavērsieniem. Pārmaiņas tevi nogāzīs no kājām, bet tikai tādā veidā tu vēlēsies mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Pabeidziet visas lietas, ko sākāt iepriekš. Nedēļas nogales ir lieliskas, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni.

Laimīgās dienas – 18., 22. janvāris.

Esiet uzmanīgi 23. janvāris.

Ūdensvīrs

Jums nav jāuztraucas par problēmām. Labāk meklējiet veidus, kā tos atrisināt. Pat ja jūs strādājat ilgi un smagi, jūs joprojām varat atrast laiku saziņai ar radiniekiem. Jums noteikti ir jāmaina vide.

Laimīgās dienas – 20., 23. janvāris.

Esiet uzmanīgi 18. janvāris.

Zivis

Šis ir lielisks laiks, lai atraisītu savu radošumu. Jūsu vidē parādīsies daudzi līdzīgi domājoši cilvēki un pat fani. Bet nekļūdieties, viss var notikt.

Laimīgās dienas – 22.23.

Esiet uzmanīgi 20. janvāris.

Lasi vēl: Jums noteikti veiksies 2022. gadā: Mehdi nosauca 4 zodiaka zīmes, kurām Tīģera gads būs veiksmīgs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment