Jums noteikti veiksies 2022. gadā: Mehdi nosauca 4 zodiaka zīmes, kurām Tīģera gads būs veiksmīgs

Tīģeris ir ātrs dzīvnieks, tāpēc Zilā ūdens tīģera gads solās būt notikumiem un pārmaiņām bagāts. Dažām zodiaka zīmēm gaidāmās pārmaiņas var mainīt dzīvi. “Ekstrasensu cīņu” uzvarētājs slavenais astrologs Mehdi Ebrahimi Vafa nosaucis četras zodiaka zīmes, kuras gaida lielas un pozitīvas pārmaiņas 2022. gadā.

Auns

2022. gadam Aunam ir ieplānoti daudzi ar darbu saistīti plāni un uzdevumi. Karjerā šai zīmei ir lieliskas iespējas iekarot jaunas virsotnes. Bet tas, ko viņi sasniegs, būs viņu rūpīgā darba rezultāts pagātnē, tāpēc veiksme gaida tos, kuri pielika pūles.

Mīlestības frontē ir iespējami spilgti “uzplaiksnījumi”. Tomēr, ja jums jau ir attiecības, rūpīgi apdomājiet, vai ir vērts sarežģīt savu dzīvi ar īslaicīgu romantiku. Vientuļie šīs zodiaka zīmes pārstāvji var domāt par ģimenes izveidi.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjus burtiski sagriezīs notikumu virpulis. 2022. gadā Tīģeris pieprasīs Vērsim pieņemt tik daudz smagu lēmumu, ka reizēm viņi apmaldīsies, nesaprotot, kas notiek. Tomēr šīs izmaiņas būs izdevīgas.

Šis būs ļoti labs gads jauna „es” atrašanai, atklājot potenciālu un talantus, kas tevī „snauda” agrāk. Arī izredzes uz izmaiņām personīgajā dzīvē laulības dēļ ir ļoti lielas.

Lasi vēl: Taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment