“Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Aleksandrs Litvins 2022. gadu nosauca par “ziemeļu laiku”: pilnīga prognoze

Daudzi kļūs aktīvāki, būs dzīvespriecīgāki un bieži vien paši uzņemsies iniciatīvu. Metodes mērķa sasniegšanā tiks pielietotas nestandarta, nevis konservatīvas.

Vienas no “Ekstrasensu kaujas” sezonām uzvarētājs un parastajā dzīvē militārais ārsts Aleksandrs Ļitvins izteica savu prognozi 2022. gadam. Viņš pats apgalvo, ka viņa izteikumi nav pareģojumi vai astroloģiskie pareģojumi. Aleksandrs Litvins apgalvo, ka visi viņa vārdi ir secinājumi no situācijas analīzes, kuras pamatā ir epigenētika.

Jauno gadu ekstrasenss nosauca par “ziemeļu laiku”, jo visi notikumi līdzināsies cīņai straujajā un varenajā ziemeļu upē, kurā jāieklausās skaļā ledus sprakšķēšanā un krakšķēšanā un jāpārvar bailes no notikumu attīstības. Šis gads noteikti nebūs stagnācijas periods.

Šis apraksts ļoti skaidri raksturo gandrīz visu cilvēku dzīvi. Daudzi kļūs aktīvāki, būs dzīvespriecīgāki un bieži vien paši uzņemsies iniciatīvu. Metodes mērķa sasniegšanā tiks pielietotas nestandarta, nevis konservatīvas. Daudzi dosies ceļā un vēlas pavadīt ceļojumā pēc iespējas vairāk laika. Daži cilvēki plānos ceļojumu ilgi un skrupulozi, citi pieņems lēmumu ceļot ātri un bez vilcināšanās.

Lasi vēl: Taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment