Taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Kādas izmaiņas 2022. gads ienesīs katrā zīmē?

Taro ir smalks instruments, kas ļauj ieskatīties sevī, izzināt personības šķautnes un uzzināt, kas mūs sagaida. Pietiek tikai ar vienu kārti no klāja, lai redzētu gaidāmos notikumus. Numeroloģe Žanna Musatova katras zodiaka zīmes pārstāvjiem veica Taro prognozi Melnā ūdens tīģera gadam.

Auns 

Šī ir pilnīgas pārliecības, miera un harmonijas karte. Viņš stāsta par svarīgām pārmaiņām karjerā, panākumiem biznesā un personīgo izaugsmi. Auns spēs patstāvīgi pārvarēt visas grūtības un šķēršļus, un tas padarīs viņus pašpārliecinātākus un atlaidinās raksturu. 2022. gadā zīmes pārstāvjiem būs daudz noderīgu un interesantu paziņu, gads būs veiksmīgs arī ceļojumiem, komandējumiem un spontāniem ceļojumiem. Un brīvais Auns noteikti satiks savu dvēseles radinieku.

Vērsis

Spēka, spēka, diženuma un drosmes arkāns. Karte ir Vērša ambīciju simbols, kurš spēs patiesi uzņemties atbildību par notikumiem, kas ar viņu notiek, un izcili tikt galā ar jebkādām grūtībām. 2022. gads būs labs visu plānu īstenošanai gan karjerā, gan personīgajā dzīvē. Tāpat zīmes pārstāvji dosies ceļā uz sevi un savu iekšējo “es”, kļūs gudrāki un saprātīgāki.

Dvīņi

Nebaidieties no šī  nosaukuma. Viņš runā tikai par esošās situācijas beigām un jaunu notikumu sākumu. Iespējams, šīs pārmaiņas nesīs zināmas grūtības, taču Dvīņiem tās noteikti būs jāspēj pārvarēt, lai notiktu iekšēja atdzimšana, kas sevī ietver mieru un harmoniju. Un 2022. gads ir īpaši labvēlīgs periods pozitīvām pārmaiņām mīlas sfērā.

Vēzis

Ermīta Arkāna galvenais uzdevums ir izzināt un pieņemt sevi. Visas mūsu nepatikšanas rodas no tā, ka mēs slikti saprotam visas savas personības šķautnes un nezinām, kā tās pareizi izmantot. 2022. gadā Vēži varēs to mainīt. Gads viņiem nes cīņu ar savām kaislībām un maldiem, kas vedīs uz pareizā ceļa. Arī zīmes pārstāvjiem veiksies darbā un mācībās (ja pēkšņi sapņojat beidzot apgūt svešvalodu, ir pienācis laiks).

Lauva 

Lauvas gaida nopietnas dzīves pārmaiņas un svarīgas mācības. Šī gada laikā viņiem būs jātiek galā ar lepnumu un jāiemācās redzēt citus cilvēkus sev apkārt. Būs daudzas situācijas, kurās zīmes pārstāvji jutīsies nevietā, taču no tām nevajadzētu izvairīties – tās palīdzēs pavērt jaunas perspektīvas un iespējas. Un tās Lauvas, kuras vēl nav atradušas dvēseles palīgu, 2022. gadā satiks cilvēku, kas piemērots attiecību veidošanai.

Jaunava

Šī karte noteikti runā par nopietnas sirds pieķeršanās iespējamību Jaunavas dzīvē. Pateicoties šai iedvesmojošajai sajūtai, zīmes pārstāvjiem būs daudz vieglāk dzīvot un strādāt. Ģimenes Jaunavas no jauna skatīsies uz savu statusu un novērtēs savus radus un draugus. Mīļotāji arī paredz izdarīto izvēli. Lēmums, visticamāk, būs grūts, taču, to pieņemot, jūs varat pāriet uz augstāku garīgās attīstības līmeni.

Lasi vēl: Tests – Kas ir stiprāks par tevi – Izvēlieties pārliecinātu meiteni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment