Taro prognoze 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

 

Svari

2022. gads Svariem būs kārdinājumu un kņadu pilns. Taču, ņemot vērā, ka laso ir apgriezts, varam teikt, ka zīmes pārstāvji spēs savest kopā un pārvarēt grūtības. Rezultātā viņi atradīs mieru un harmoniju un skaidri redzēs savu ceļu. Parādīsies pašpārliecinātība, kas palīdzēs vēlmju piepildīšanā, karjerā, finansēs un personīgajā dzīvē.

Skorpions

Karte norāda uz to īpašību klātbūtni Skorpionos, kas nepieciešamas talantu attīstībai un straujai izaugsmei. Iztēle, ambīcijas, pārliecība par sevi, līdera īpašības un intuīcija – zīmes pārstāvjiem 2022. gadā tā netrūks. Viņi viegli varēs atrisināt visas ieilgušās problēmas, ievērojami palielināt pašreizējos ienākumus un atjaunot attiecības ar mīļoto.

Strēlnieks

Melnā ūdens tīģera gads zīmes pārstāvjiem būs veiksmīgs un priecīgs. Karte simbolizē cerību, priecīgas pārmaiņas, labu veselību un harmoniju mīlestībā. Strēlniekam piemītošais šarms un nezūdošais labais garastāvoklis palīdzēs iedzīvināt jebkuras idejas. Tāpēc 2022. gads ir labākais laiks, lai apgūtu jaunus vaļaspriekus un apgūtu interesantas prasmes!

Mežāzis

Jesters ir brīvība, jauna pieredze, piedzīvojumi un pat ekstrēmas situācijas. Ir vērts būt uzmanīgiem un apdomīgiem, jo ​​šis ceļš sola daudz asu pagriezienu. Taču, pateicoties drosmei un spiedienam, Mežāži varēs gūt noderīgas mācības no dzīves un gūt iespaidīgus panākumus: gan karjerā, gan personīgajā dzīvē.

Ūdensvīrs 

Zīmes pārstāvji spēs atrisināt senus konfliktus. Galvenais ir censties neapspiest sevī emocijas un jūtas, būt sirsnīgam un atvērtam. Tad tavā dzīvē noteikti ienāks pozitīvas pārmaiņas! Tāpat 2022. gads Ūdensvīram būs labvēlīgs, lai virzītos pa karjeras kāpnēm un stiprinātu attiecības ar mīļajiem.

Zivis 

Zivīm 2022. gadā nevajadzētu īpaši paļauties uz intuīciju – tā var izgāzties un ienest dzīvē ne tos patīkamākos notikumus. Bet racionalitāte un praktiskums, gluži pretēji, palīdzēs atbrīvoties no haosa un noliks visu savās vietās. Jo īpaši izlemiet par patiešām svarīgiem mērķiem un izveidojiet plānu to sasniegšanai. Personīgajā dzīvē Zivis spēs atbrīvoties no nedrošības un ilūzijām, viņi sāks vairāk uzticēties savam partnerim un justies patiesi mīlēti.

Lasi vēl: Janvāra otrajā pusē bagātību sola 4 zodiaka zīmēm

Leave a Comment