Pēc ikdienas zeķu ostīšanas, vīrietis saķer plaušu infekciju

Kāds ķīnietis  katru dienu ostīja savas zeķes. Pēc laika vīrietis atklāja, ka viņa sliktais ieradums ir bīstams veselībai. 

Vīrietis vārdā Pengs no Fudzjaņas provinces Džondžou katru vakaru pēc darba ostīja savas zeķes. Šis neierastais pieradums noveda vīrieti līdz slimnīcai pēc tam, kad viņš sūdzējās par sāpēm, sasprindzinājumu krūtīs un stipru klepu.

Sākotnēji 909. Džondžou slimnīcas ārstiem bija aizdomas, ka trīsdesmit septiņus gadus vecajam Pengam ir pneimonija. Pēc tam, kad simptomi joprojām saglabājās, ārsti apšaubīja iepriekš uzstādīto diagnozi, tāpēc Pengs atzina, ka viņš ir atkarīgs no savu zeķu smaržošanas, ziņoja Daily Mail.

Pēc tam ārsti atklāja, ka vīrietim bija nopietna sēnīšu infekcija plaušās, formāli zināma kā plaušu sēnīšu slimība. Infekcija radās, kad Pengs ieelpoja sēnīšu sporas, kas konstatētas netīrajās zeķēs.

Izrādās, ka pasmaržot zeķes ikdienā var apdraudēt jūsu veselību, kurš to būtu domājis? Šis temats kļuvis interesants interneta lietotājiem, kuri arī dalījās ar saviem zeķu ostīšanas paradumiem.

“Iemesls, kāpēc es nēsāju zeķes, ir tāpēc, lai zinātu, vai varu tās vilkt arī nākošajā dienā.”

“Es apsolu, ka tagad mazgāšu savas zeķes katru dienu.”

“Vai tas ir labi, ka es joprojām ostu savu apakšveļu, lai pārbaudītu, vai to vajag nomainīt?”

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment