Piesakies Huawei Next Image 2022 konkursam un laimē 10 000 ASV dolāru

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei izsludina savu ikgadējo viedtālruņu fotogrāfiju un video konkursu Next Image, kura mērķis ir piesaistīt talantīgus fotogrāfus, videogrāfus un satura veidotājus.

Šogad konkursa tēma ir “Iedvesmo pasauli” (Inspire the World) un līdz 14.novembrim ikviens Huawei lietotājs visā pasaulē, tostarp arī Latvijā, var iesniegt savus fotogrāfiju un video meistardarbus, lai iegūtu iespēju laimēt kādu no vērtīgajām balvām, tostarp galveno balvu – 10 000 ASV dolāru.

“Konkurss tiek rīkots jau piekto gadu pēc kārtas, līdz šim kopumā piesaistot dalībniekus no vairāk nekā 170 valstīm un reģioniem un apkopojot vairāk nekā trīs miljonus darbu.

Mēs aicinām visus Huawei lietotājus Latvijā iesniegt savus meistardarbus, kas ir radošuma, siltuma, enerģijas un optimisma pilni un kas vislabāk spēj atainot mūsu ikdienas dzīves skaistumu. Jaunu robežu atklāšana, pateicoties inovatīvajām viedtālruņu tehnoloģijām, ir viens no Huawei darbības virzieniem, un Next Image konkurss dod iespēju radoši un uzskatāmi to attīstīt.

Šī gada laikā uzņēmums piedāvāja saviem lietotājiem vairākus jaunus viedtālruņu tehnoloģiju risinājumus, kā, piemēram, nupat izziņotais nova 10 Pro ar nozarē pirmo duālo priekšējo kameru,” stāsta Lauris Kupčs, Huawei CBG Mārketinga komunikācijas vadītājs Latvijā.

Dalībniekiem ir iespēja pieteikties piecās dažādās fotogrāfiju kategorijās:

– Māksla un mode (Art & Fashion) iedvesmojošiem pašizpausmes brīžiem;

– Brīvdaba (Outdoor) mirkļiem dabā un sev apkārt;

– Portrets, atainojot cilvēka sejas vaibstos paslēptās domas;

– Sports, lai iemūžinātu kā kustība un emocijas saplūst vienā;

– Sveiciens dzīvei (Hello Life) iedvesmojošiem, pārsteidzošiem vai emocionāliem mirkļiem no ikdienas;

– Stāstījums (Storyboard) kategorija ietver trīs līdz deviņu fotogrāfiju sēriju, kas izklāsta stāstu vai atklāj konkrētu mirkli no dažādiem skatu punktiem,

un trīs video kategorijās:

– Kustība (Action), lai 30 sekunžu īsā video iemūžinātu aizkustinošu darbību vai mirkli;

– Stāstu stāstīšana (Storytelling) īsfilma piecu vai mazāk minūšu garumā;

– Stāstu stāstīšana (Storytelling) garā filma 5-30 minūšu garumā stāstiem, kuros atspoguļo iedvesmojošus notikumus.

Katram no trim galvenās balvas laureātiem būs iespēja iegūt 10 000 ASV dolāru no Next Image fonda, savukārt 24 kategoriju uzvarētājiem – 1500 ASV dolāru katram. Katrs no 27 otrās vietas laureātiem īpašumā iegūs jaunāko Huawei P50 Pro.

Ikgadējo viedtālruņu fotogrāfijas konkursu vērtēs kopumā pieci profesionāli žūrijas locekļi. Viņu vidū ir bijusī ELLE China redakcijas direktore Nicole Xue, itāļu fotogrāfs un mākslinieks Federico Ciamei, rumāņu fotogrāfe Mihaela Noroc, Ķīnas Komunikācijas universitātes viceprezidente un Ķīnas Fotogrāfu asociācijas viceprezidente Chen Xiaobo un Huawei CBG Patērētāju stratēģijas mārketinga nodaļas viceprezidents Li Changzhu. Kopā viņi veido fotogrāfiju ekspertu komandu ar dažādu pieredzi, kas var kopīgi izskatīt, apspriest un izvēlēties šī gada uzvarētājus.

Lai pieteiktos Next Image konkursam, ir jāapmeklē oficiālā mājaslapa https://gallery.consumer.huawei.com un jāiesniedz savi darbi. Iesniegšanas termiņš ir 2022.gada 14.novembra plkst.19.00 pēc Latvijas laika. Visiem darbiem, kas tiek iesniegti konkursā, jābūt uzņemtiem ar jebkādu Huawei viedtālruni jebkurā laika termiņā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment